Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Rolig og observerende.

Dagens humør: 4

Lørdagen er din dag, Vægten! Du føler dig frisk som en fisk i vandet i dag. Du vågnede op med et smil på læben og er klar til at snuppe dagen med begge hænder. Humøret svinger helt op på en 4 på skalaen, takket være din indre ro og ubekymrede natur.

Kærlighed: 3

Når vi taler om hjertesager, holder tingene sig stabile. Du holder kortene tæt ind til kroppen og afventer den rette timing til at konfrontere dit hjertes udfordringer. Den kosmiske energi omringer dig positivt og giver kærlighed en karakter på 3.

Arbejde: 2.5

På jobfronten kører tingene som forventet. Intet spektakulært sker, og du føler en mild træthed efter en uges hårdt arbejde. Men husk Vægten, stille vand har dybe grunde. Vend energien indad og se nye idéer blomstre.

Venner: 4

Dine venskaber blomstrer som aldrig før. Du omgås dem, der beriger dit liv positivt og skaber varme og glæde omkring dig. Din sociale cirkel udvides, og du giver vennernes kategori en 4 på skalaen.

Familie: 5

Din forbindelse til familien har aldrig været stærkere. Intuitivt forstår du dem bedre, og kærligheden flyder frit. Familiekategorien får topkarakteren 5 – det er ren harmoni derhjemme.

Succes: 3

Succes er ikke alt, og du forstår at sætte pris på de små sejre. Du giver succes-kategorien en karakter på 3 i dag. Du værdsætter processen mere end det endelige resultat og tager tingene, som de kommer.

Dagens dyr: Koala

Du kan sammenligne dig med en koala i dag. Rolig, afslappet, og observerende – du trives i dit eget selskab og nyder livets simple glæder. Du instinktivt forstår, hvornår du skal tage det roligt. Ligesom en koala, der med sit rolige væsen og langsomme tempo, får det bedste ud af dagen.

Til sidst, Vægten, husk det er lørdag og du fortjener at slappe af. Tag dig tid til at nyde stilheden, reenergisér og bliv klar til at møde den kommende uge, hovedet høj. 11. november vil blive husket som en dag fuld af ro, harmoni og selvpleje.