Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Du har en stærk, hurtig og smidig natur.

Dagens humør.
For alle Vædderens derude, denne lørdag kan synes lidt trækkerdreng. Hinanden standses friskhed, er som vinden der blæser bort. Mød den dag med et halvfugtigt smil, for humøret ligger på 2. Snup en kaffe, hvis dagen bliver for søvnig.

Kærlighed.
I kærlighedens kringelkroge, vil du som Vædder finde noget balanceret. Her ligger en karakter på 3. Ikke for højt, ikke for lavt, men lige i smørhullet. Lidt ligesom følelsen af solnedgangen over horisonten, lige sådan vil din dag i kærlighed føles.

Arbejde.
Slid og flid, er dagens mantra. En stærk magnetisk energi fra planeten Mars vil præge din dag på arbejde, som Vædder. I dag er du dén, der sætter dagsordenen på arbejdspladsen. Karakteren er 4.5. Du brillerer, og sætter din vilje igennem. For nogle er du måske lidt for insisterende, men din stædighed vil bære frugt.

Venner.
Dine venner har en særlig stjerne i dag. Du får karakteren 5, da du er præget af en ekstraordinær, altruistisk energi i dag, og det bliver lagt mærke til i vennegruppen. Din venlighed vil skabe stærke bånd og skabe en varm atmosfære.

Familie.
Familien vil se en mere afbalanceret side af dig i dag, Vædder. Du får karakteren 3.5, da du viser en dybere forståelse og modenhed, som vil være til glæde for både dig og din familie.

Succes.
Dagens succesrate er tildelt en karakter på 4. Din ambitiøse natur giver pote på flere niveauer. Dog, glem ikke at stoppe op og nyde frugterne af dit arbejde. Husk, at alt kan ændre sig fra det ene øjeblik til det andet – så vær til stede i øjeblikket.

Dagens dyr.
Kære Vædder, du er som en Leopard i dag. Stærk, hurtig og smidig. Du sniger dig tålmodigt ind på dine mål og angriber, når tiden er rigtig. Du er en mester i din egen jungle, udfordring efter udfordring, og det er denne energi, der kører dig fremad.

I dag er lørdag den 11. november, emmer af sparkefærdighed og klar til at tage tyren ved hornene. Dagens mantra er “Vær tålmodig, vær smidig, være stærk”. Husk det, og dagen vil føles som et triumftog. Fordi, kære Vædder, du er født til at vinde.