Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Du står fast trods dine udfordringer.

Dagens humør.

Skorpionen, i dag er dit humør på en middelmådige 2,5. Du er ikke dyster, men heller ikke sprudlende af glæde – et sted midt imellem. Du mærker måske en lidt vemodig følelse i kroppen, men fortvivl ej. Lad ikke din indre pingvin forblive på det iskolde antarktis – bring din indre varme frem!

Kærlighed.

I kærlighedens verden er du på en solid 3 i dag, kære Skorpion. Stjernerne indikerer, at et gammelt flammes genkomst måske lurer rundt om hjørnet. Bær dit hjerte i hænderne – men husk at dine passioner skal dæmpes lidt. Haven af følelser ligger klar til at blomstre igen!

Arbejde.

Arbejdsmæssigt scorer du et 4 i dag, Skorpionen, ikke tosset, hvad? Du må dog være forberedt på nye udfordringer, og denne gang er der ingen shortcut. Men husk, du er så robust som en pingvin der møder de antarktiske vinde – du kan klare det!

Venner.

Dine venskaber er på en solid 3 i dag. Du har hjertet fuld af kærlighed til dine venner, men det trænger du til at vise dem! Pynt på deres dag med et smil og lad din skorpionens loyalitet skinne igennem.

Familie.

Dine familieforhold scorer dig en flot 5 i dag! Stjernerne antyder, at du vil knytte dybere bånd med din familie i dag. Husk, familie er ikke bare blod, men dem du holder mest af i verden. Pas på dem!

Succes.

Ej, Skorpionen, på succesfronten kan det bedres. Bare rolig, det er ikon fint at have en off dag. Stjernerne viser dig et 0 i dag, men tag det ikke hårdt. Succes handler også om at knokle og lære af fejl – de kommer også.

Dagens dyr.

Hils din indre Pingvin, Skorpionen! Pingvinen er kendt for sin stødighed og overlevelsesvilje i ekstreme forhold. Den står fast imod det hårde vejr, ligesom dig. Pingvinen repræsenterer dig i dag, fordi du har denne unikke evne til at møde udfordringer, uanset hvor svære de er.

Til slut, kære Skorpion, husk at denne lørdag, den 11. november, kan være lige præcis den dag, du ønsker den til at være. Stå fast, stå stærk og lad ikke dine udfordringer vinde over dig. Hvis du føler, at kulden kun bliver koldere, så husk, det er kun midlertidigt. Ligegyldigt hvad sker, så husk at bevare dit varme hjerte!