Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Emu. Din nysgerrighed og handlekraft skinner igennem.

Dagens humør

Dagen starter på en 4’er for Fisken. Opstanden af Venus i dit 12. hus signalerer en periode fyldt med optimisme og en æterisk lethed, der får humøret til at svæve i skyerne. Men som en vildfaren delfin, kan dit humør ændre retning pludseligt, så husk at navigere efter din indre kompas.

Kærlighed

Kærligheden får en middelmådig 3 i dag. Satelliternes placering indikerer, at du træder ind i en periode, hvor dit personlige liv bør prioriteres. Men Venus’ vaklende position kan skabe turbulens på kærlighedens himmel. Troløse tidevandsbølger kan skylle over dig – vil du lade dig drage af strømmen eller svømme imod?

Arbejde

Arbejdslivet må tage til takke med en 2.5 i dag. Jupiter i 6. hus indikerer mulige turbulenser, der kan påvirke din karrierekurs. På den anden side er Neptune i fiskens tegn, hvilket tyder på en stærk følsomhed over for omgivelserne og muligvis træthed. Træk vejret dybt, og husk, at havets urolige understrømmer forstyrres først forudsætter en glat overflade.

Venner

Venner får en solid 4’er i dag. Månen i dit 11. hus indikerer at sociale sammenhænge får stor betydning. Du vil svømme i bekendtskabers varme, ligesom en fisk i vandet. Så tag blæksprutten ved hornene og dyk ned i sociale arrangementer – venskaberne blomstrer nemlig for fuld udblæsning.

Familie

Familien får fuld skala med en 5’er. Thumbs up – familien spiller en kæmpe rolle for dig i dag! Saturns placering i dit 10. hus forbinder dig tættere end nogensinde med dine rødder. Familien er dit tredje øje, din guide og dit fristed. Så lad hyggen brede sig, og vær taknemmelig for de stærke bånd.

Succes

Succes scorer en 3 i dag. Mars’ placering i dit 2. hus indikerer en tid med fornyet energi og handlekraft. Alle taler om, at Fisken i dag vil ride på sejrsbølgen med succes. Men hold hovedet koldt – selvom du møder medgang, kommer det ikke skidt fra oven.

Dagens Dyr

Dagens dyr er Emu. Ligesom denne utrættelige fugl, er du udstyret med en nysgerrighed og handlekraft, der driver dig fremad. Du er selvstændig, modig og ikke bange for at træde nye stier. Emu-symbolikken minder os om, at vi både kan skabe og navigere gennem livets udfordringer med elegance.

Afslutning

Lørdag den 11. november byder på en dag fyldt med stærke følelser, nye indsigter og fokus på venskab og familie. Tag imod dagen med åbne arme og svøm med strømmen – som en sand Fisk! Må dens gode vibrationer fylde dit hjerte og guide dig mod nye horisonter.