Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Et symbol på ro, tålmodighed og påpasselighed.

Dagens humør: 3/5

Er du lidt mellemfornøjet i dag, Tyren? Det universelle skuespil vi kalder livet har nok en overraskelse i ærmet, der kan få humøret til at veksle mellem solskin og overskyet. Hold hovedet koldt, hvad end dagen bringer, så vil du lettere finde balancen.

Kærlighed: 4/5

Universet smiler i dag til kærlighedslivet din vej, Tyren! De kraftfulde planeter Venus og Mars befinder sig i en harmonisk konstellation, der lover romantisk opsving. Har du en udkåren, der har svært ved at fange hintet, er det måske tid til at tage sagen i egen hånd.

Arbejde: 2,5/5

Selvom det er lørdag, har vi alle ansvar vi er nødt til at tage højde for. Om det er arbejde, eller huslige pligter. Saturn, disciplinens planet, kan i dag give dig følelsen af, at du sidder fast. Hvis det bliver for meget, husk på at nogle gange skal man bare træde vande, før tidevandet skifter.

Venner: 5/5

Ordsproget lyder: “En ven i nøden er en ven i gavn”. Dette er mere sandt end nogen sinde før for dig, Tyren. Din sociale sfære er stærk i dag, lad derfor dine venner vide, at du er der for dem. Universets energier understøtter disse bånd og vil styrke dem, når de går igennem ilden.

Familie: 0/5

Heldigvis er det ikke hver dag, der er familiemæssige disharmoni. Månen og Pluto er i opposition i dit horoskop, hvilket skaber en svær dag på familiefronten. Husk dog, at solen altid skinner efter regn. Tag en dyb indånding, og husk; “Den, der er tålmodig, får hvad han vil have”.

Succes: 5/5

Selvom familien måske møder nogle bump på vejen, er solen i perfekt konjunktion med Merkur, handelens planet, i dit 10. hus. Karrieren og dine ambitioner er i topform! Så selv når skyerne indtager familiehi, kan du stadig glæde dig over regnbuen der vil vise sig på arbejdsfronten.

Dagens dyr: Koala

Netop nu er du ligesom en koala, Tyren. En koala holder fast, har klatret op i træet for at opnå sin form for succes, men også ro, tålmodighed og ikke mindst påpasselighed præger dagen. Det kan være en god idé at følge koalaens råd om at holde sig til det kendte, og bare nyde eucalyptusbladene, når stormene hærger forneden.

Altså; Lørdag den 10. september, selvom din familie kan give dig grå hår i hovedet, så lad ikke det skygge over dine venskaber, dit kærlighedsliv eller endda din ønskede succes på arbejdsfronten. Om du vælger at være som en stædig tyr, eller følger koalaens råd, så går alt nok i sidste ende.