Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du en Zebra. Hurtig, dynamisk og unik.

Dagens humør

Hej Tvillingen! I dag er humøret rigtigt i top, og vi giver karakteren 4 ud af 5. Med planeten Merkur dansende sin kosmiske ballet i baggrunden, stimuleres dit humør og din energi. Du vil finde dig selv boblende med glæde og lyst til livet. Nyd denne følelse og lad den sprede sig til alle omkring dig.

Kærlighed

Mht. romantik, ser det lidt mere broget ud. Vi er nede i karakteren 2 i dag, men det er ikke nødvendigvis så slemt, som det lyder. Venus, kærlighedens gudinde, skaber forvirring i dit kærlighedsliv i dag. Samtidig vil dette ikke knække dit ånd og din selvtillid, men giver dig mulighed for at træde et skridt tilbage og se stort på tingene.

Arbejde

På arbejdsfronten scorer du 3,5. Din sjette sans siger dig, at det er tid til at holde hovedet koldt og være tålmodig, specielt da Pluto lurer i kulissen med uforudagli smutveje. Dog skal dette ikke hindre dit fremskridt, fortsæt med at arbejde hårdt og hold øjnene på prisen.

Venner

Det er en fremragende dag for venskaber. Dagens karakter er en flot 5 på skalaen. Din indre, sprudlende Tvilling har skød til at lege og grine, hvilket dine venner vil nyde godt af. Din charme og levende energi vil tiltrække venner som bier til honning.

Familie

I familieafdelingen går tingene desværre ikke efter planen, med en score på 0. Men bekymre dig ikke, Tvillingen – nedture er en del af livet. Brug tid på at arbejde gennem disse problemer, uden at glemme at være taknemlig for din families støtte.

Succes

Succesfronten, ser ud til at være i bedring, med en score på 4. Du vil finde, at din flid og hårde arbejde snart begynder at betale sig. Dette boost til dit selvværd vil hjælpe dig med at navigere succesfuldt i din karriere.

Dagens dyr er Zebraen. Med sin styrke og hastighed, og inspirerende unikke skønhed, lige hvad du har brug for på en dag som denne. Som zebraen vil din unikke særpræg skille sig ud, og du vil springe over alle forhindringerne.

Så her har du det, Tvillingen. Selvom det er en blandet pose af nødder, ser lørdag den 10. september lovende ud. Gå ud og nyd dagen, gnistre, skinne og vær den fantastiske Tvilling du er!