Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Elefant. Du er stabil og alvorlig, men har en stor indre styrke.

Dagens humør

Dagens humør for Stenbukken er på en skala fra 0-5 bedømt til at være 2, det kan synes mere skummelt end sommerfugle i maven. Det skyldes gemte frustrationer, der venter lige rundt om hjørnet. Astralenergierne bukker deres nakker som en styrmand i modvind, men fortvivl ikke, for stjernerne husker at smile til dig kærligt.

Kærlighed

Din kærlighedskarakter er 3. Du sidder tungt i havregrynen med romantiske følelser. Både Venus og Jupiter blinker samtykkende til dig, hvilket betyder, at du har gode chancer for romantisk succes. Skal vi kalde det en velsignet blandingsbatteri af følelser? Det tror jeg nok vi skal.

Arbejde

Dagligdagens slid og slæb vil virke mere barmhjertigt for Stenbukken i dag, med en karakter på 4. Der er en fængslende harmoni mellem Merkurs og Mars energier, som fører til ingen andet end produktive tanker og effektive resultater. Bare hold øjnene på bolden og gå efter det, du har sat næsen op efter.

Venner

På vennerskalen er der kun gode nyheder med en flatterende karakter på 5. Mars vil være ved din side, og dine venner vil være helt oppe i skyerne over din tilstedeværelse. Måske er det tid til at vise dem, at du er mere end bare en hård nød at knække.

Familie

Asgården taler med skarpe ord om familieforbindelserne i dag, så familiekarakteren er lysende på 0. Du vil føle, at alle dine tosser har næsvis klædt sig ud som familie. Men ved du hvad? Ingen familie er perfekte, så hold hovedet højt og rid stormen af.

Succes

Endelig, din succeskarakter er 2. Selvom Stenbukken er kendt for sin standhaftighed og disciplin, vil du føle, at solen ikke rigtig skinner på dit parade. Dagen vil bringe udfordringer, men husk, med mod og beslutsomhed kommer succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er intet mindre end den storslåede Elefant. Som Stenbukken har Elefanten en uforlignelig udholdenhed og en ubrydelig viljestyrke. Deres stodgy figur skal ikke narre jer! Bag den massive facade er en kraftfuld styrke, en dybde af kærlighed og loyalitet.

Stenbuk, på denne lørdag den 10. september, tag din stædighed og bank på døren til dine drømme. Lad ikke skuffelserne blive en stopklods. Som den mægtige Elefant, husk, at du har al den styrke, du har brug for inden i dig. God dag Stenbuk!