Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør

Dagens humør ligger på pæne 4. Det ser ud til, at universet har besluttet at tilsmile dig, Løve. Du kan føle, at energien omkring dig pulserer med positivitet, som lys lige før daggry. Du vil være opløftet, fyldt med glæde og fortrøstningsfuld. Så skal du bare holde dit mod oppe og komme ud af hulen og face verden!

Kærlighed

På kærlighedsfronten skal du nøjes med et 3. Selvom stjernerne ikke helt skinner i dag, er det ikke et tegn på at du skal opgive håbet. Måske er det tid til at tage lidt tid til dig selv, lære dig selv at kende lidt dybere, og arbejde på din egen selvkærlighed, Løve. Husk – det første skridt til sand kærlighed er at elske sig selv.

Arbejde

Arbejde får en karakter på 2,5 i dag. Du kan godt føle dig lidt udfordret på jobbet, men det betyder ikke, at du skal overgive dig til angst. Tværtimod, det er tid til at finpudse dine strategier og tackle det pågældende problem med din indre løves mod og styrke.

Venner

Når det kommer til dine venner, har du en solid 4. Der ser ud til at være mange, lange samtaler og dybe diskussioner på kortene for dig. Relationer vil blive styrket i dag, og du vil føle dig omfavnet af varmen fra dine venner.

Familie

Familien scorer topkarakteren 5 i dag. Din familie vil tilbyde dig den kærlighed og støtte, du har brug for. Der er plads til både dybe samtaler og grin omkring middagsbordet. En perfekt dag til at hengive sig til sin families hengivenhed og kærlighed.

Succes

Lad os være ærlige her, succesraten på 3 viser, at du måske skal kæmpe lidt i dag. Men det er jo ikke noget nyt for dig, Løve. Du er stærk, modig og fuld af ild, så lad ikke et lille bump på vejen stoppe dig. Arbejd videre bedst du kan.

Dagens dyr

Dagens dyr er koalaen. Ligeglad med de udfordringer, den møder, forbliver koalaen rolig og afslappet, hvilket også du skal være i dag. Vær en ‘koala’ og bevar roen i alle situationer.

Lørdag den 10. september er en dag fyldt med mange erfaringer, både gode og mindre gode. Men du, Løve, er kendt for din mod og viljestyrke. Stå fast, hold hovedet højt og gå stolt gennem denne dag, præcis som en løve ville gøre – eller i dette tilfælde, en koala – for der vil altid være sol efter regn!