Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje.

Dagens humør

Humøret står i dag som en solid 5’er, Fisken. Hvorfor det? Jo, fordi Mars bevæger sig gennem dit femte hus, der er forbundet med spil, sjov og børnelig glæde. Det ser ud til, at alt spiller, og ingen regning bider på dig i dag, hvilket må siges at være en forespørgsel fra universet om at slå dig løs og more dig!

Kærlighed

Kærlighedens land er lidt ujævnt i dag, hvorfor vi kun giver det en karakter på 2. Venus er i konflikt med Uranus, så forvent nogle uforudsete vendinger på det romantiske stier. Men husk, det er ofte de rejser med mest turbulens, der lærer os mest om os selv, er det ikke?

Arbejde

Arbejde har en score på 4 i dag. Ja du læste rigtigt, fire! Selvom tingene ikke nødvendigvis er lette, virker det som om, at dit stjernetegn har en indbygget GPS mod succes. Bare sørg for at holde øjnene på prisen og, ja, arbejde for den.

Venner

Venner scorer desværre kun 1 i dag, da Månen i dit tolvte hus kan gøre dig lidt hemmelighedsfuld og reserveret. Ingen fare, vi har alle behov for tid alene at gange. Bare husk dine venner, når du er klar til at blive social igen.

Familie

Familien scorer en stabil 3 i dag. Selvom der er mindre revner og skærmydsler, er der en overordnet følelse af forståelse og accept.

Succes

Succes ligger på en 0 i dag, ikke nødvendigvis fordi du ikke er succesfuld, men fordi det ser ud til, at din opmærksomhed er trukket væk fra verdslige udretninger. Og det er helt OK. At vende den indvendige verden er og kan være en form for succes.

Dagens Dyr: Papegøje

Hvorfor er du dagens papegøje? Papegøjen er kendt for sin snakkesalighed og sine farverige fjerdragt, meget lig den energi, Mars bringer til dit femte hus i dag. Papegøjer er også kendt for deres efterligningsevne, så overvej, om dette er en påmindelse om at være mindre af en ‘papegøje’ og mere af en original.

Sluttelig, lørdag den 10 september er en dag fuld af glimt af glæde, overraskelser og dyb refleksion. Omfavne det hele, Fisken. Livet er fuldt af højder og… dybder.