Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Leopard. Hurtigt og snedigt bevæger du dig gennem dagen.

Dagens humør

Dagens humør får karakteren 3. Vædderens iblændende ild-energi bliver i dag tempereret af månens indflydelse fra stenbukkens praktiske jord-energi. Det kan føles både som en udfordring og en lettelse. Du skal muligvis slukke fyr på nogle ellers brændende projekter, men til gengæld får du også lov til at trække vejret og genopbygge din indre ild.

Kærlighed

Kærligheden får i dag karakteren 2. Med Venus, kærlighedens planet, skjult bag solen, kan det være en dag hvor du bliver nødt til at kæmpe lidt ekstra for varmen i dit romantiske liv. Men husk at kærlighed begynder med dig selv. Måske bruger du lidt tid på selvforkælelse, og lader kærligheden til dig selv lyse op i mørket.

Arbejde

Arbejdslivet får karakteren 4. Med Mars, din stjernetegns hersker, på toppen af dit horoskop i dag, kan du forvente en dag med stor produktivitet og energi på arbejdspladsen. Du er i dit es, når du sætter mål og går efter dem med fuld knald på. Det falder for en sjælden gangs skyld i hak, og du finder glæde i at gøre det, du gør bedst.

Venner

Venskaber scorer 3 i dag. Med månens indflydelse fra Stenbukkens jord-tegn kan du føle et behov for dybe, meningsfulde samtaler med dine tætte venner. Selvom du er kendt for din glødende energi, er der også tidspunkter, hvor du har brug for at sætte farten ned og fordybe dig i det, der virkelig betyder noget.

Familie

Familien får karakteren 4. Du kan mærke, at dit behov for at tilbringe kvalitetstid med din familie er stærkt i dag. Det er karakteristisk for Vædderen at finde stor styrke i familien, og i dag er ingen undtagelse. Familiens rolige, jordforbundne energi vil bringe dig glæde og trøst.

Succes

Succesen får karakteren 3 i dag. Du er en Vædder, født under Mars’ kraftige energi – et symbol på handlekraft, mod og beslutsomhed. Men med både solens og Venus’ energier en smule dæmpet i dit horoskop i dag, kan det være, at din sædvanlige følelse af ubesværet fremdrift føles lidt mere hæmmet end normalt. Men tag ikke fejl, dine succeser er stadig inden for rækkevidde.

Dagens dyr

Dagens dyr er en Leopard – hurtig, listig og yderst tilpasningsdygtig. Disse kvaliteter falder i hak med Vædderens deciderede drive og beslutsomhed. Når du angriber dagen med samme ubesværet lethed og snedighed som Leoparden, er der ingen udfordring, du ikke kan overvinde!

Dagen i dag er lørdag 5. august, og selvom nogle stjernetegns energier ser ud til at være en smule dæmpet, tilbyder det også en perfekt mulighed for refleksion, genskabelse og personlig vækst. Du er Vædderen, trods alt – og der er intet, du ikke kan klare, når du sætter deres utrolige viljestyrke og mod i spil. Så her er en tommelfingerregel for dagen: Tag en dyb indånding, sænk skuldrene – og kom så i gang med at springe ind i dagens udfordringer, Vædder!