Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

I dag vil humøret stå med et solidt 4 for Skorpionen. De universelle energier danser rundt, dyrker en indre glød af optimisme og lykke i dit tegn! Er det ikke fantastisk? Spøjs ironi måske, men disse astrologiske kræfter er på din side!

Kærlighed

På kærlighedsfronten er det blevet til en karakter på 3. Skorpioner, I er kendt for at være vilde i varmen, men i dag er din stjernekonstellation langsommere. Det betyder roligere farvande for romantik, hvilket på ingen måde er en skidt ting, vel? Dette kan blive en dag i kærlighedens tegn og stilhed!

Arbejde

Blink, blink. Arbejdslivet ser du med et halvt øje i dag og scorer hermed en karakter på 2.5. Akismet, din arbejdsnarkoman-natur trækker dig mod kontoret, men astrologisk, ser det mere ud til en dag på langs. Kære Skorpion, du kan skam ikke bare trykke på overarbejde-knappen hver dag.

Venner

Når det kommer til venskaber, er det en stærk 4’er! Din typiske Skorpion-loyalitet blander sig med de kosmiske kræfter og forvandler dagen til en social højborg! Ring til en gammel ven, arrangér en hyggeaften – selv månekalenderen nikker godkendende til det forslag.

Familie

På familiefronten ser vi måske dagens højdepunkt – en solid 5! Det er familietid, kom ud af dit skjul, Skorpion! Universet orkestrerer en symfoni af familiekærlighed i dine stjerner. En dag fuld af tætte bånd, knuste slægtsfejder og ren kærlighed til de nærmeste i dit liv.

Succes

Desværre, er det kun en moderat 3 på succes volumen! Tænd dog for de positive vibrationer, Skorpion! Selv om det kan virke modsat, er disse dage, hvor succesen spiller en mindre rolle, en del af rejsen. Du ved allerede, at du er sej, universet giver dig blot en pause til at genoplade.

Dagens dyr

Dagens dyr er en majestætisk tiger, der repræsenterer Skorpions magtfulde, lidenskabelige natur og uforanderlige viljestyrke. Ligesom tigeren, husk at du er modig, kraftfuld og uimodståelig imponerende.

Vi lukker lørdag den 5. august på den bedst mulige måde – Et lavt tempo, mere kærlighed, masser af venner og familie omkring dig! Selv om arbejde og succes har trukket sig en smule tilbage, er de ikke forsvundet. Skorpionen, dit storting i dag er, at kærlighed og relationer leder an, og dét fortæller os, at du ikke kan have en dårlig dag. Og husk, du er en tiger!