Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du vil føle en stærk selvstændighed i dag.

Dagens humør

Dagens humør lander på flotte 4. Venus, menneskets hjerte og kærlighedens planet, står i dit tegn, Løve. Det indbyder til høflighed, smil og latter. Let din sjæl flyde på både små glæder og store triumfer. Hvad enten solen skinner udenfor, vil den helt sikkert skinne inde i dig.

Kærlighed

På kærlighedsbarometeret er du på en solid 3 i dag. De kosmiske energier er i spil. Selv om universets rytme til tider kan skabe forvirring, kan denne foranderlighed også indbyde til romantiske øjeblikke. Måske vil der være en mulighed for at tænde gnisten med en speciel person.

Arbejde

På arbejdsfronten vil du score 2.5 idag. Merkur, kommunikationens planet, vil sætte en sovende stemning. Selvom tempoet er langsommere, giver det dig unik tid til at fokusere på detaljerne. Det kan betyde, at du skal udskyde større projekter, men det giver dig til gengæld tid til at følge op på de løse ender.

Venner

Venner er på flotte 4 i dag. Venus og Jupiter har indgået et gunstigt aspekt, og det betyder hjemmets varme og hjertelige samtaler. Ring til en gammel ven eller brug lidt tid på at sende nogle munterhedsfyldte beskeder. Det styrker dine venskaber.

Familie

Familie er på top i dag med hele 5! Månen forener sig med Venus i dit hjem setor, hvilket forstærker den kærlige og omsorgsfulde energi. Nyd kvalitetstid med familien, det vil give dig en dyb følelse af tilfredshed.

Succes

Succesrate i dag lander på 3. Selv om de største projekter kan være ude af rækkevidde i øjeblikket, er det ikke en grund til at kaste håndklædet i ringen. På dage som denne tjener vi ofte mest på at tage små skridt, og fyre op under de projekter, vi har overset.

Dagens dyr

Dagens dyr er Tigeren. Den er kendt for sin utrolige styrke, mod og uafhængighed. Ligesom en tiger, vil du i dag mærke en dyb selvstændighed og frihed. Udnyt dette og tag styring, bevar din værdighed og overvind enhver udfordring med ro og selvsikkerhed.

Dagen i dag

Lørdag, den 5. august, har alle ingredienserne til at blive en dag fyldt med glæde og tilfredshed på mange niveauer. Du står stærkt, selvstændigt og højt, Løve. Fortsæt dit majestætiske skridt på denne fantastiske dag!