Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Løve. Ro og mag er din beskytter

Dagens humør

Krebsens humør i dag lander på en solid 4. Skyldes det den stigende kviksølv i din følelsesmæssige termometer eller er det bare den befriende indflydelse fra planeten Jupiter? Hvem ved? Men én ting er sikker; der er en indre ild, der brænder i dig, og du har den power, du behøver for at kaste dig ud i dagen med høj stemning.

Kærlighed

Kærlighed er på dagens dagsorden med en karakter på 3. Venus danser i dit tegn i dag, hvilket tyder på en dag med blødhed, forståelse og romantiske forviklinger. Skal du komme videre eller tage dig tid til at dyrke kærlighedens kunst? Kun du ved svaret.

Arbejde

Ikke alt i livet er månen eller stjernerne. På arbejdsfronten scorer Krebsen en 2,5. Mars er ikke just på din side i dag, hvilket kan føre til en atmosfære af spænding på arbejdspladsen. Men husk, hvert problem er en udfordring i fast form. Og lad os være ærlige, hvem kan bedre gribe udfordringer, end du kan?

Venner

Med venner som dine, hvem har brug for stjerner? Vennekarakteren for Krebsen i dag er 4. Du vil opleve en strøm af positive energier i dit sociale liv. Tak Universet for at sætte din stjernes sti på kryds med sådanne fantastiske sjæle!

Familie

Familieaspektet er oppe på toppen i dag med en fantastisk 5’er! Dine stjerneformationer tyder på, at mens solen skinner naturligt ude, vil et varmt, hyggeligt lys af kærlighed og harmoni også skinne i dit hjem og blandt dine kæreste. Måske er det tid til at takke universet for dine velsignelser?

Succes

Succes er et relativt begreb, ikke? For i dag er det på en 3. Jupiter skaber lidt uro på din himmel, men du kan håndtere det! Du er en Krebs, født under månens tegn. Og natten er altid mørkest før daggry, ikke sandt?

Dagens dyr

Løven er dagens dyr! Ganske passende, ikke? Som Krebs er du kendt for at være modig og stærk, ligesom løven. Du er i stand til at stå over for enhver forhindring med en stille ro og beslutsomhed. Du er en løve, ro og mag er din beskytter.

Ordene falmer, dagene passerer, men universets visdom forbinder os alle. På denne smukke lørdag den 05. august skal du huske, trods de stjernernes dans og planeternes spil, at du er styrken, du er krebsen. Må din dag være som en himmelsk melodi, harmonisk og uforglemmelig.