Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin, fordi du finder balance i kolde og udfordrende forhold.

H2 – Dagens humør

Fiskens humør til dag er på 3.5. De vil peake i løbet af dagen, invigeret af den lunefulde planet Neptun. Små udfordringer måtte komme deres vej, men betragt det som en chance for at udvide horisonten. En smule omstilling vil hjælpe dem med at genvinde deres humor.

H2 – Kærlighed

I kærlighedshorisonten scorer Fisken et solidt 4. Venus har indflydelse her, og den vil sikre en strøm af kærlighed og varme følelser. Undgå drama, hold fast i din partner og dyrk den dybde forbindelse.

H2 – Arbejde

Arbejdsdagen langs med den disciplinerede Saturn vil være effektiv. Med en score på 4.5, vil fokus og energi være midt i skudlinjen. Det bedste råd her ville være at udnytte denne dag til det fulde, få tingene gjort!

H2 – Venner

Vennernes score er 4. Deres interaktion og udveksling med venner vil være positiv og energisk. Mars spiller sin rolle her. Men husk, kommunikation er nøglen til succesfuldt venskab.

H2 – Familie

Fisken score i familieafdelingen er en stærk 4.6. Budskabet er klart – familien er vigtig og må styrkes. Lyt til din nærmeste og vis din kærlighed, de vil gengælde det med det samme.

H2 – Succes

Med en succesrate på 4, har Fisken en stærk chance for at opnå deres mål. Jupiter, planeten for held og ekspansion, opfordrer dem til at tage store skridt mod deres mål.

Dagens dyr

Dagens dyr er Pingvin. Modstandsdygtig, socialt orienterede og fysisk adrætte – nogle af de karakteristika, der korrelerer med dagens energi. På en dag som denne vil styrke og udholdenhed tage Fisken langt.

Vi runder dagen af denne smukke lørdag, den 5. august, med en følelse af håb og optimisme. I morgen er en ny dag med nye udfordringer, men for nu, nyd den ro der strømmer i universet. Uagtet hvilket ciffer du mener, at dagen fortjener, husk at hver dag er en gave, pak den ud og dyrk den! God weekend, kære Fisken!