Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr

Dagens humør

Vædderen, vi rammer en solid 4 på humørskalaen i dag. Med planeten Mars i din syvende hus, kan du finde din indre krigergnist. Selv på en lørdag lader du ikke roen slå rødder, og du er klar til at rykke bjerge. I dag oser du af energi.

Kærlighed

På kærlighedsfronten er karakteren en treer. Venus i dit femte hus, hjertets hus, indikerer romantiske forhold, men lidt tålmodighed kan være nødvendig. Dagens energi vil muligvis sætte skub i nogle følelser, både de gode og de mindre gode. Det er vigtigt at huske, at den passion du besidder kan være en styrke i dit kærlighedsforhold, så længe du husker at lytte til din partner.

Arbejde

Arbejdsmæssigt er det en dag med halv vind, deraf karakteren 2,5. Selvom du har energien i dag, holder weekenden dig alligevel tilbage. Kan det mon være tid til lidt eftertænksomhed omkring dine arbejdsmål?

Venner

Venskaber får karakter 4. Du trives som fisk i vandet i selskab med dine venner i dag. Venus’ placering opildner til socialt samvær, og din uimodståelige energi gør dig til festens midtpunkt.

Familie

På familiefronten er det lutter femmere. Din familie nyder godt af dit gode humør og pågående energi. I dag vil familien mærke dit omsorgsfulde jeg fuldt ud.

Succes

Når det kommer til succes er det en solid 3’er. Mens energien er der, er det nok bedst at spare de store projekter eller beslutninger til en anden dag.

Dagens dyr

Du er en tiger i dag. Din energi og styrke er afspejlet i dette stærke og smukke dyr. Ligesom tigeren er du uafhængig og fuld af selvtillid. Du er klar til at tage kontrollen over dit territorium.

Dagen i dag

Denne lørdag den 2. september er en dag fyldt med energi og masser af potentiale for dig, Vædder. Nyd det gode humør og virk positivt på dine nærmeste. Lad energien arbejde for dig, og husk så længe du bevarer dit fokus, kan du komme langt. Du er fantastisk, Vædder. God lørdag.