Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Orangutang.

Dagens humør

I dag, kære Løver, vurderer vi jeres humør til at være en solid 4 ud af 5. Med Venus i fjerde hus, er der en dejlig fredfull vibe omkring jer, hvilket giver jer en venlig aura. Det føles som om en energisk joggetur i morgenbrisen, som får blodet til at pumpe og giver jer lyst til at brøle på toppen af jeres lunger. Alligevel! Man ska’ ikke skue hunden på hårene. Der lusker en ubåd under vandet! Mars træder ind i jeres tegn og tilføjer en lidt skarp kant til det hele.

Kærlighed

I spørgsmål om kærlighed, giver vi jer en 3 ud af 5. Med Saturn, kærlighedens strengeste lærer, i jeres sjette hus i dag, kan der opstå nogle udfordringer på romantikkens skæbnehjul. Men, som den gamle talemåde siger: En god gerning er aldrig spildt. Løsningen ligger i at huske på at bruge jeres naturlige charme til at bane vejen gennem konflikter!

Arbejde

Og i dit professionelle liv, Løver, ligger skålen på 2.5. Venus i fjerde hus kan forårsage nogle distraktioner, der kan påvirke jeres produktivitet. Men husk, som man siger, intet er svært med mod og vilje. Forstå omfanget af jeres muligheder og vælg jeres opgaver klogt.

Venner

Når det kommer til venskab, scorer du en 4 ud af 5. Under stjernernes indflydelse, møder du flere tiltalende personer i dag. Du vil være der for dine venner, og de vil være der for dig! Apropos det, husk det gamle ordsprog: En sand ven er en som er der når resten af verden går væk.

Familie

I familieforhold bliver det en storslået 5 ud af 5 idag! Takket være Venus’ indflydelse finder i fred og harmoni i familiens skød idag. Husk på, hjemmets lune er guld værd, og i dag kommer det bestemt til udtryk!

Succes

Vi giver dagens succesrate en retfærdig 3 ud af 5. Med Merkur i retrograd, kan nogle projekter opleve lidt forsinkelse. Men husk, uden mod og kamp, intet mesterværk. Med lidt tålmodighed og vedholdenhed, vil succesen være inden for rækkevidde.

Dagens dyr

Dagens dyr er… ta-da… Orangutangen! Hvorfor? Orangutang symboliserer viden, kreativitet og selvrefleksion. Ligesom disse seje skovdyr, skal du også i dag dykke ned i dit intellektuelle reservoir for at løse eventuelle udfordringer.

I dag er en lørdag, den 2. september. Lad ikke nederlag få dig ned med nakken. Husk på at du kan lære af hver situation og begå aldrig den samme fejl to gange. Ligesom Orangutangen, med sit kloge ansigt og empatiske sjæl, er du også dygtig og fuld af potentiale. Lad denne lørdag bliver dag, hvor du skinner som den stjerne du er!