Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra.

Dagens humør

Dagens humør for Krebsen ligger på en flot 4. Utvivlsomt hænger det sammen med månens placering i dit syvende hus i denne uge, der vækker din indre glæde og bringer dig tættere på dit autentiske jeg. At finde glæden inde fra er en gave, og universet er i din favør på dagen i dag.

Kærlighed

På kærlighedens barometer for Krebsen kan vi indskrive en 3. Kvadraturet mellem Mars og Venus kan tilføre lidt ubalance i det romantiske felt. Men husk, uro er også en kilde til vækst. Så tag kærlighedens tosserier med oprejst pande. Hvem ved, måske fører det til en dybere forbindelse med din elskede.

Arbejde

På arbejdsfronten vender barometeret lidt nedad og indstiller sig på 2.5. Saturn er i retrograd, hvilket kan gøre tingen lidt komplicerede. Men fortvivl ikke, Krebsen. Udfordringer er vores mest erfarne lærere. De hjælper os til at finde nye veje og blive stærkere.

Venner

Med hensyn til venskab er der godt nyt for Krebsen, som kan forvente et tal på 4. Med Jupiter i dit venskabshus skinner lyset usædvanligt klart. Dette er tiden for at knytte bånd og lade venskaber blomstre, så udnyt det til fulde.

Familie

Familien og følelsen af sammenhørighed er noget af det bedste for en Krebs, og stjernerne favoriserer en vurdering på 5 i denne sektor. Du er det født familiemenneske, som binder alle sammen. Giv kærlighed, og du vil modtage det tifold.

Succes

Når det kommer til succes, fastsætter universet din score til 3. Med pluto i skytteens tegn, kan der være nogle mindre bump på din vej. Men husk, success er en rejse, ikke en destination. Efter hver storm, kommer der altid solskin.

Dagens dyr for Krebsen er skønne, komplicerede og anderledes, på samme måde som du er i dag – en Zebra. Den repræsenterer balance, sikkerhed og et unikt individualitet, der går hånd i hånd med dit humør og energi i dag.

Her på denne friske lørdag den 02-09, er det tid til at fejre dig selv, Krebs. Din verden er fuld af muligheder, og du har de bedste kort på hånden. Nyd dagen og husk at smile med verden. Hvis du gør det, vil verden uden tvivl smile tilbage til dig.