Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla i dag. Du opfordres til at være stærk, ærlig og ægte.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 4. Som fisken, vil du føle dig som en fisk i vandet, svømmede elegant gennem dagens begivenheder med en luftig lethed. Universet har injiceret din aura med vibrerende kærlige energier, der får dig til at stå stærkt og fast, men med en blød kerne.

Kærlighed

På kærlighedsfronten går det lidt ned ad bakke, men bare rolig, det vil løsne op. Du står over for en udfordring i kærlighedsafdelingen, hvilket resulterer i en karakter på 3. Det ser ud til, at du står over for nogle ubalancer, der kræver justering.

Arbejde

Arbejdet kunne være bedre, med en karakter på 2,5 ud af 5. Du har lidt en udfordring, men husk, det er lunefuldt univers, der har rejoet himmelen over dig. Men træk vejret dybt og hold fokus på det større billede, så skal det nok vende.

Venner

På vennegruppen kan du regne med støtte. Din karakter for vennerskab rammer flot 4 ud af 5 i dag. Du har en stærk forbindelse med din vennekreds lige nu, og det er en god tid til fornyet samhørighed.

Familie

På familiemæssige område går det rigtig godt med 5 ud af 5. Uanset hvad, er der altid en varm velkomst og mange gode råd at hente i familien, som vil løfte din ånd og styrke din tro på dig selv.

Succes

På succesfronten er karakteren en fin 3. Du er i balance, og selvom der er plads til forbedringer, er du på rette vej.

Dagens dyr

Som dagens dyr er du en Gorilla. Du opfordres til at udstråle den indre styrke og selvstændighed, der kendetegner dette mægtige dyr. Ligesom Gorillaen er du forventet at være ærlig, opretholde din integritet, og holde fast i dine værdier, selv når du står over for modgang.

Dagen i dag, denne skønne lørdag den 02-09, næres af universets positive energier. Bevæg dig fremad med livet som din vejleder. Du er som en fisk i vandet og er udstyret med alt det, du behøver for at kunne svømme mod strømmen. Vær stærk som en Gorilla, og lad ikke noget holde dig tilbage. Du har styrken og viljen til at nå dine drømme, Fisken. God dag til dig!