Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Du er i stand til at jage ned dine mål med snilde, præcision og tålmodighed – nummer et kendetegn for dagens dyr, Tigeren. Helt som det hæderlige rovdyr, kommer denne lørdag til at afspejle din faste vilje til at nå dine mål og undgå konflikter.

Dagens humør: 4

Tvillingen, du kan godt klappe dig selv på skuldrene og tænde alle dine charmetrompeter i dag. Din naturlige nysgerrighed og dit legesyge sind bringer din humørbarometer op på en solid 4. Husk dog at lade op, så du ikke brænder ud alt for hurtigt. Vandrer du ikke lidt over i det turbulente?

Kærlighed: 3

Du har sikkert følt gnistene flyve på højtryk her på det sidste. Men i dag kan romantikken gå to veje; enten vil du opleve en intens lidenskab eller måske snuble over et eller andet hår i suppen. Så fyld op kærlighedsbitre, det bliver en hed aften fordi Mars er i sit rette element.

Arbejde: 2.5

Planeterne i dit arbejde hus foreslår, at der er nogle huller i dagens arbejdsplan, som du bliver nødt til at fylde ud. Der kan komme nogle løse ender, som kræver din fulde opmærksomhed – og selvfølgelig din klassiske tvilling-charme. Og træd varsomt på arbejdspladsen; for Merkur, din herskende planet, er i retrograd.

Venner: 4

I dag er det rene vennefest. Du vil føle dig lettere i humøret, når du omgås gode venner, og dit magnetiske smil vil tiltrække mange til din omgangskreds. Din sociale kreds skal nok vokse eksponentielt i dag, da Venus griner i dit 7. hus. Så vent ikke – inviter vennerne over!

Familie: 5

I dit hjem vil der være harmoniske vibrationer, der vil bringe varme og glæde. Venus, planeten for kærlighed og forbindelser skinner lys over din 4. hus af familie, hvilket vil styrke forbindelserne med dine nærmeste. Hjertelig latter og gode samtaler vil skabe minder for livet i dag.

Succes: 3

Succes kommer i mange former, og i dag vil du finde den i små pakker. Husk, at den hurtige tvilling partielt styres af Merkur, guden for handel og tyveri. Der vil være masser af innovative ideer i luften, men vær forsigtig med ikke at bide over mere, end du kan tygge.

Dagens Dyr: Tiger

Præcis som en tiger, vil du i dag være fokuseret, målrettet og diskret med dine aktioner. Du vil være skarpsynet og hurtig til at gribe de muligheder, der kommer din vej. Forestil dig et rovdyr, der ikke hviler før byttet er fanget. Sådan vil din dag være.

Så, Tvillingen, weekenden lover godt. Denne lørdag, den 26. august, er din dag til at skabe noget nyt, til at vise din charme, til at være sammen med familie og venner, og til at være den tiger, du er indeni! Lad os gøre dette sammen, og husk, at stjernerne altid vil være der til at guide dig.