Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Fordi du er dristig og stærk.

Dagens humør: 4

Stenbukken, du er i strålende humør i dag. Saturn, din herskende planet, er i god position, og det stimulerer din munterhed. Du har en energi, der virker som om, du kan flytte bjerge, eller i det mindste kan du hoppe over dem uden større problem. Men pas på! Uventede forhindringer kan dukke op. Dit fantastiske humør hjælper dig med at navigere gennem disse overraskelser.

Kærlighed: 3

Kærlighedsliv kan være mere kompliceret end en episode af “Paradise Hotel” nogle gange, og i dag er ingen undtagelse. Pluto aspekterer din femte hus i kærlighed, hvilket kan føre til udfordringer. Men er det ikke en del af den pakke der hedder kærlighed? Lidt krydderi kan gøre retten mere velsmagende.

Arbejde: 2,5

På jobbet kan tingene lade meget at ønske i dag. Du har sikkert hørt sætningen “Ingen hvile for de retfærdige”, og den passer perfekt i dag. Dit 10. hus med karriere kan møde nogle vigtige forhindringer. Tag en dyb indånding og tag dette i stiv arm. Du er stærk nok til at klare det.

Venner: 4

Når det kommer til venner, sidder du på toppen af verden. Du føler dig tættere på din vennegruppe, og det er en god fornemmelse. Dagens aspekter giver dig mulighed for at føle dig mere forbundet med dem, som du holder mest af. Du kan føle, at de er med dig i tykt og tyndt.

Familie: 5

Din familie er din klippe i dag. Du vil sandsynligvis opleve, at denne binding er stærkere end nogensinde. Du føler dig centralt i familien, og det er en varm og behagelig fornemmelse. Det er 5 på skalaen over, hvordan du føler dig omkring din familie og slægt.

Succes: 3

Hvis vi taler om succes, er det en blandet pose. Saturn, der hersker over dit 10. hus, giver både gevinst og tab i dag. Du skal muligvis tage nogen vanskelige beslutninger, men husk, at succes er ofte et resultat af vedholdenhed snarere end held.

Dagens dyr er Tigeren, der repræsenterer mod og styrke, to kvaliteter, der synes at være meget relevante for dig i dag. Det er et dyr, der symboliserer en urokkelig vilje til at overvinde forhindringer.

Hermed kan vi afslutte dagens budskab til dig, kære Stenbuk. Husk at tag alle dine udfordringer i dag med en stålfast tro på, at du har mod og styrke nok til at besejre dem. Lørdagen d. 26. august kan være en udfordrende dag, endda en stormfuld dag, men skyerne vil trække sig væk, hvilket vil afsløre en klar og smuk himmel.