Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør

Skrue op for din humørknob, Skorpioner! Vi giver det en 4 ud af 5 i dag. Takket være Venus, der deltager i et dansende spil med Mangemini i dag, vil Skorpioner opleve et humør, der er lige dele intensitet og munterhed. Den intuitive måne udstråler også forfriskende energier, der vil opmuntre dig til at kanalisere din indre styrke.

Kærlighed

Kærlighed får en 3 på skalaen i dag. Venus placeret i dit hus for kærlighed antyder nogle svingninger i dit kærlighedsliv. Du bliver måske nødt til at tage nogle vanskelige beslutninger, men kommer også til at opleve din partners følsomme og støttende side mere end nogensinde.

Arbejde

Det er en 2,5 på arbejdsfronten. Saturn, der regerer din karrierezone, har en hård dag, hvilket kan bringe visse udfordringer på din vej. Men husk, at stjernerne ikke definerer dig. Du har al equipment til at håndtere udfordringerne.

Venner

Du kan regne med dine venner i dag. Vi giver det en solid 4! Med Jupiter, kongen af de sociale planeter, i dit 11. hus for venskaber, vil du opleve en bølge af varme og hengivenhed fra dine venner i dag.

Familie

Dagen er perfekt til familiehygge. Familie får en fantastisk 5 på skalaen! Med Månen der passerer igennem dit 4. hus af hjem og familie, hvem ville ikke nøjes med mindre end 5? Brug denne tid på at være sammen med dine nærmeste, og husk, at tiden i godt selskab er en gave, der aldrig går forgæves.

Succes

På succesfronten er det en 3-er i dag. Saturn og Mars har en vis spænding, hvilket kan bremse dit tempo lidt. Men protest ikke, Skorpioner, for hvert skridt tilbage er blot en affyringsrampe for et massivt kvantespring fremad!

Dagens dyr

Wow, Skorpion; du er en ren tiger i dag! Tiltrækning til kraft og bestemthed stabler op i dagens horoskop for Skorpionen, hvilket spejler en tigers frygtløse ånd. Du vil føle dig opmærksom, energisk og klar til at hoppe på de muligheder, der kommer din vej.

Lørdag, den 26. august, er en fremragende dag, fuld af dynamiske energier, intense følelser og drevet af stjernernes magiske indflydelse. Husk at værdsætte hver øjeblik, og husk – Skorpioner er ikke kun kendt for deres intensitet, men også for deres vilje til at formørke deres skærsild.