Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger.

Dagens humør: 4

I dag er humøret på et sted mellem brusende champagne og beroligende grøn te, aldeles balanceret. Grav dybt i din indre kasse af smil og grin, for selv om livet kaster lidt skygger, er du i strålende form til at holde hovedet højt. Her, midt i løvernes manke, er du, som regel, i oprør mod modgang og pessimisme.

Kærlighed: 3

Planeterne ligger som en lidt sløv vals i dit kærlighedshus, karakter 3 i dag. Det betyder hverken elendighed eller ekstase, men bare at det er en helt almindelig dag, hvor du ikke kommer til at møde prinsen/prinsessen på den hvide hest, men bare skal nyde de små øjeblikke med din partner – eller selv.

Arbejde: 2.5

Arbejde, arbejde… Puha! Det er lørdag, og man skal da slappe af, ikke? Men hvis du alligevel må trække i arbejdstøjet, så hold hovedet koldt, og nogle pauser ind i mellem. Arbejdsplaneterne står ikke lige i strålende position i dag, så undgå store afgørelser og ny begyndelser, hvis du kan.

Venner: 4

Som vi ofte siger, venner er familie man selv vælger, og i dag vælger du kyndigt. Dine stjerner viser, at du har mange gode venskabsenergier omkring dig, og derfor skal du bare ud og have det sjovt, grine, være sammen. Apropos!

Familie: 5

Familien er din havn, dit tilflugtssted, din trampoline – og i dag stråler familieplaneterne så højt oppe i himlen. Kærlighed, forståelse, deling og pleje er dagens mantraer. Støtt dem, der har brug for din styrke, og lad dem støtte dig, når du er svag.

Succes: 3

Succes er hverken at finde i store paladser eller høje tinder i dag. Du nøjedes med små sejre, og det er helt okay. Husk, hver sejr, uanset størrelse, er en gevinst. Nogle dage er det vigtigt at huske det.

Dagens dyr: Tiger
Du er en tiger i dag! Modig, stærk, og indimellem lidt frygtløs. Men du har også din bløde pels, din sans for familie og dine intense øjeblikke af ro. I dag, omfavne din indre tiger, og lad verden høre din brølen.

Det er lørdag den 26. august, kære løve, og det er endnu en vidunderlig dag. Tilbring tiden med familie og venner, tag en sløv dag på arbejdet, og rolig på kærlighedsfronten. Grin, le, og være dig selv. Fordi du er fantastiske, bare den måde du er!