Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Papegøje.

Dagens Humør: 3

Lørdag er vores ugespauseskilt, men som den følsomme krabbe du er, kan lørdagens sociale krav være en skjult kilde til stress. Dit humør svæver, usikkert, som en fjæder i vinden. Ikke dårligt, ikke fantastisk, bare midt i mellem med 3 på skalaen fra 0-5.

Kærlighed: 3

Venus bestemmer at du befinder dig i blide oceaner af kærlighed. Du føler dig romantisk, men er det nok? Du stiller spørgsmålet – er betragterne klar til at tage imod din strøm af hengivenhed? Derfor lander du på en sund treer.

Arbejde: 4

På arbejdsfronten står Mars kraftfuldt i trit med din stjernes tegn. Du får gjort en hel masse, hvilket giver et stærkt boost til din selvtillid. Det styrker også dit forhold til chefen, så lade os se, hvordan alting ruller herfra, ikke? Lad båden sejle med den strøm.

Venner: 2

Pluto påvirker venskaberne i dag og der kan være både turbulens og tumult rundt om hjørnet. Husk, du er krabben, lad dig ikke skræmme af øjeblikkelig storm. Du lander på en toer her, ikke fordi dine venner ændrer sig pludseligt, men fordi den kosmiske energi kan få dig til at føle dig mere følsom over for deres handlinger.

Familie: 5

Frimureren i dig vil gerne bygge din egen faste base og der er intet bedre tidspunkt til at cementere dine familiebånd end lige nu, når Månen stråler positiv energi i din retning. Du giver dig helhjertet til at skabe harmoni og balance i familiens liv, hvilket giver en top score på skalaen; en femmer!

Succes: 4

Jupiter, planeten for held og lykke, påvirker din succes. Arbejdsindsatsen og energien, som du har investeret på arbejdspladsen, vil begynde at vise resultater. Hvordan ville man ikke føle sig succesfuld efter dagens hårdt tjente triumf? Vil du meget? Fordi du får meget!

Dagens Dyr: Papegøje

Hvorfor en papegøje? Du spejler papegøjens essens i dag; vibrerende, farvestrålende og fyldt med livet. Lig papegøjen ved du også, at livet handler om at balancere – at flyve højt, men også om at vende tilbage til dine rødder, din familie.

På denne skønne lørdag, den 26. august, får du taget hånd om det vigtigste i dit liv; din familie. Du får også taget dig tid til dig selv, til at ordne de løse ender på arbejdspladsen og til at bygge bro over eventuelle uenigheder med vennerne. Så hvem sagde, at lørdagen kun var for sjov? Gør dagens udfordringer til din styrke!