Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en tiger. Du udviser venlighed, loyalitet og mod på denne dag.

Dagens humør

Med en score på 3.5 giver dagens humør et smil på læben, men det er også en smule blandet. Vandmændene kan i dag forvente at opleve en vekslen mellem latter og eftertænksomhed. Månen i Skorpionen kan skabe plads til dybere tanker, mens Merkur tager en tur gennem dit sjovt område, hvilket garanterer nogle sjove øjeblikke.

Kærlighed

Kærlighedens barometer viser i dag moderate 3 stjerner. Romantikken kan være bølget for Vandmændene i dag, men husk, at kærlighed har mange ansigter. Du kan være tilbøjelig til at søge romantisk forståelse fra et venskab. Er du klar til at gøre plads til kærligheden i dit liv?

Arbejde

Arbejdet har i dag en rating på 2. Tiden er kommet for at være realistisk omkring dine ambitioner. Med Saturns påvirkning bør du måske overveje, om du følger instinkter eller om du lader dig forblænde af falske forventninger. Tag en dybere regnskabsmæssig overvejelse og skru ned for drømmene.

Venner

Med dagens flotte 4 stjerner til venskaber, er det tid til at fejre sammenhængskraften i jeres kredse. Venus i dit sociale hus styrker båndene mellem dig og dine venner. Tag initiativ og arranger et hyggeligt samvær. Venskaber blomstrer i dag, og der bliver helt sikkert smidt en hånfuld konspiration eller to i luften.

Familie

Med fuld pedal på familiebarometeret, skal du forsøge at bruge tiden med din familie i dag. Kærligheden er i luften, og Venus bider dig blidt i halen for at minde dig om, hvor meget du holder af dine kære. Hvad med en spontan familiefrokost eller en hyggelig filmaften?

Succes

Måske er successen ikke det, der trækker mest i dag, men med et score på 3.5 er det trods alt middelmådigt. Problemet med succes er, at det ikke er en destination, men en rejse. Måske skal du ikke lægge for meget vægt på destinationen, men i stedet nyde rejsen?

Dagens dyr

Dagens dyr for alle Vandmænd er intet mindre end den majestætiske tiger. Tigeren repræsenter hendes eget territorial herredømme og styrer med nådesløs nåde og værdighed. Det er, hvad du skal stræbe efter i dag: modstand mod vanskeligheder, tillid til dine evner og sand loyalitet overfor dem, du holder af.

Afslutning

Lørdag den 19. august er fyldt med farverige blander, livlige venskaber, dyrebare familietid og… en tiger! Hele dagen fremstår som en gryde fyldt med sprudlende muligheder. Nogle dage kræver måske mere arbejde end andre, men ligger værdien af dagen ikke i de små glade øjeblikke, man samler på vejen? Husk at nyde hver eneste sekund i dag!