Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Gorilla.

Dagens humør: 4/5

Argh! Lørdagens smittende natur vil få smilet frem på læben hos de fleste Vægte. I dag er en rigtig topdag, humoristisk og fuld af kreativ energi. Glæd dig til en dag, hvor du får sikkert får svært ved at slippe grinene fri. Hvorfor er det? Er det en hemmelig vittighedsbog? Ingenlunde – dagens planetariske positioner blander sig i en perfekt cocktail af positivitet for Vægten.

Kærlighed: 3/5

Alt med måde – det handler om balance! Det er det, der i dag kommer til at dominere Vægtens kærlighedsliv. Der er en potentiel mulighed for at skabe bølger i kærlighedsbåden, men hvis du balancerer rorpinden retmæssigt, kan du ramme den gyldne middelvej. Vægtens harmonierende natur og stærke instinkt for at opnå balance vil guide dig til at finde det rette kompromis.

Arbejde: 2.5/5

Lørdagens nonchalante attitude kan påvirke Vægtens motivation til at slå igennem på arbejdsfronten. Men frygt ej! For selv i arbejde findes der rum for en afslappet tilgang. Vægten vil have en blandede dag på jobbet, hvor de vil opdage at se tingene fra en anden vinkel kan give friske perspektiver.

Venner: 4/5

Start lørdagen med en solid venneaftale! På trods af, at Vægten kan opleve en smule modstand i kærlighed og arbejde, så falder venskabspuslespillet uden besvær på plads. Dine venner vil være din tryghedsbase og sammen vil I dele latter og glæde.

Familie: 5/5

Ohøj! Familien er din faste havn i dag. Dette er det område, hvor Vægten i dag vil stråle mest. Værre er det ikke – bare at nyde en fredelig lørdag i familiens skød.

Succes: 3/5

De planetariske formationer i dag betyder at stjernerne danser en tango af muligheder for Vægten. Kloge Valg dispenserer succesfulde belønninger – og selv om det ikke er nøjagtigt ‘jackpot’, kan du se frem til en tilfredsstillende mængde succes.

Dagens dyr: Gorilla

På denne lørdag afslører stjernerne, at du, kære Vægt, identificerer dig bedst med en gorilla. Ligesom gorillen udstråler du ro, balance og viser stort potentiale for visdom. Du er en pakke af styrke inde og ynde ude – præcis ligesom vores kære ven Gorilla.

I dag, lørdag den 19. august, skal du bade i overflod af latter og kærlighed, balanceret og værdifuldt, ligesom Vægtens natur. Der vil være hurtige strømændringer, så rider med bølgerne, smil til dagen og omfavn din indre Gorilla.