Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør

Dagens humør ligger på en solid 4 for dig, Vædder. Eller hvad siger du? Er du ikke i et humør, der virkelig kan få folk omkring dig til at grine og føle sig godt tilpas? Som solen stiger højere på himlen, findes der intet bedre tidspunkt for at lade dit indre lys skinne. Lad humøret virkelig få frit spil og skrue op for lyset i dit liv.

Kærlighed

Når det kommer til kærlighed, giver jeg dig en 2. En smule lavt, ville nogle måske sige. Men hvorfor? Fordi Venus, kærlighedens planet, lige nu passerer langsomt gennem dit stjernetegns kærlighedsområde. Det betyder, at du måske har brug for at arbejde lidt hårdere på at finde harmonien i dit kærlighedsliv i dag. Det behøver dog ikke at være en negativ ting, det kan være en invitation til at dykke dybere ned i kærlighedens univers.

Arbejde

Arbejdet? Ja, det burde gå godt i dag. Karakterskalaen stopper på 3,5. Astrologisk set er Mars, din regerende planet, i et gunstigt aspekt til Saturn, der repræsenterer hårdt arbejde og disciplin. Det betyder stærk energi og produktivitet på arbejdspladsen. Et rigtig godt grundlag for at kunne give den ekstra skalle.

Venner

Ser du hen imod dit venskab, vil jeg sige du rammer den perfekte 5’er. På denne solrige dag virker det som om universet har positioneret dig lige i centrum for vennekredsen. Du vil opleve en naturlig tiltrækning, hvor vennerne søger dit selskab. Nyd det og lad din karismatiske væremåde skinne igennem.

Familie

I familieafdelingen er det en blandet pose med nødder. Jeg giver den en 3. Noget strid modvind blæser fra Merkur, kommunikationens planet, som lige nu er i dit familiære område. Men husk, selvom samtaler kan synes komplicerede og temperamenter blusser op, er det netop nu, vi virkelig lærer hinanden at kende.

Succes

Succesmåleren står på 4 i dag. Den stærke energi fra Mars giver dig en strålende dag, hvor du potentielt kan klare enhver udfordring, du støder på. Nyd denne bølge af positiv energi og lad den bane vejen for din succes.

Dagens dyr

Dagens dyr er den søvnige Koala. Hvorfor det, tænker du måske? Præcis som koalaen, som finder ro i eukalyptustræernes top, vil du i dag finde hvilen i dig selv blandt venner og familie. Og ligesom koalaen smager på de forskellige blade, vil du smage på livets forskelligheder.

Slutningen

Nu er det tid til at kigge tilbage på lørdag den 19. august – en dag fyldt med masser af humør, arbejde, familie og venner. Det har været nogle op- og nedture, men, hey, er det ikke det, livet handler om? At tage det sure med det søde, det svære med det lette. Og husk nu, du er en Koala i dag, langsom, tålmodig og holder balancen! Du har alt, hvad du behøver i dig selv. Så slå dig løs, Vædder, og husk, at du kun lever en gang!