Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Koala.

Dagens humør:

Til vores allerdygtigste Tvillinger, stiller dagen i dag sig med et humør på 3. Hvorfor sådan, tænker du? Skyldes det i princippet planeternes placering. Merkur, din fødselsplanet, danser tæt med solen, hvilket både vil bringe lys og liv til dit humør, men også skabe lidt kortslutning på de mere følsomme dage. Men husk, du er en mester i at balancere høj og lav, så selvom dagen starter skævt, frygt ikke. Du kan nemlig rette op på det!

Kærlighed:

I kærlighedens rige for Tvillinger står dagen på 2. Venus’ placering er lige nu ikke til din fordel, og du kan føle en vis rustenhed i romantikkens hjerte. Men inden du lader pessimismen vinde, husk på det gyldne ordsprog: “Intet er dårligt, der ikke er godt for noget.” Det kan være et tegn på, at det er tid til selvrefleksion eller at fokusere på chancen for selv-vækst inden for kærlighed.

Arbejde:

I arbejdsuniverset bliver det en top-dag for Tvillingerne med karakteren på 5. Takket være Mars’ gunstige placering, vil det flyde med energi og handlekraft, så det vil være i stand til at knække selv de hårdeste nødder på arbejdspladsen i dag. Lige meget hvad der kastes i din retning, vil du have ressourcerne til at takle det.

Venner:

Inden for venskab skyder vi ind på en robust 4. Du vil være den sociale sommerfugl, der bringer lun og latter til dine nærmeste. Men himlens konstellation opfordrer også til, at du passer på ikke at ignorere egne behov i processen.

Familie:

Familieudfordringer kan være på horisonten i dag, da Saturns placering gør vurderingen på denne front til en 1. Dialektikken med dine nærmeste kan være belastet. Husk at harmoni begynder hjemmefra. Sand nøgle til succes er at udtale sandheden med kærlighed.

Succes:

Succes er desværre på et historisk lavpunkt for Tvillingerne i dag. Neptun er langt væk og sender hæmningernes bølger mod dig. Der kan komme en uventet snublesten på vejen til dine mål. Men fortvivl ikke, selv de værste dage giver brændstof til de bedste i morgen.

Dagens dyr: Koala

Du er en Koala i dag. Ligesom koalaen er du tilpasningsdygtig, harmonisk og har en naturlig evne til at navigere i stressrige situationer med ro og tålmodighed. Også selv når du hænger ud i trætoppene, håndterer du det hele med elegance, hvilket i sig selv er en bemærkelsesværdig egenskab.

Dagens positive indslag:

Tvillinger, denne lørdag den 19. august, kan vi se udfordringer, men ingen dag er uden charme. Hver udfordring er en mulighed for vækst, hver svær tid gør dig kun stærkere. Hold fast i det positive, hold fast i de sølvfarvede skyer. Husk, i morgen er en ny dag fyldt med nye muligheder. Tak for nu, og pas godt på dig selv, Tvilling. Vi ses i morgen til en ny dag fuld af stjernesladder!