Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala.

Dagens humør: 4

I dag, kære Stenbuk, er du smittet med den gode stemning! Tak solens position i dit stjernetegn, for energien flyder igennem dig som en brusende bæk. Du er på toppen, men pas på, at du ikke brænder lyset i begge ender. Husk at holde tungen lige i munden, så du ikke bliver for overvældet af tilværelsens mange farver.

Kærlighed: 3

Når det kommer til kærlighed, vil du finde, at himlens stjerner maler et billede af entydighed. Venus giver ikke romantikken den røde løber, men det betyder ikke, at kærlighedslivet er på standby. Ja, bølgerne er måske lidt rolige i dag, men er det ikke også, hvad du har brug for, Stenbuk? En rolig dag til at nære forholdet med en god, ærlig samtale.

Arbejde: 2,5

Arbejdsverdenen kan være en ujævn rutsjebane i dag. Mars position skaber en slagskaft der kan ryste dit fokus. Men, fortvivl ej! Du har, hvad der skal til for at komme i gennem dagen, blot tag det roligt og bov ikke for meget over småtingene.

Venner: 4

Dine venner er en kilde til stærk positiv energi. Med Merkur i dit tegn, vil du finde, at dine venlige bånd er stærkere end normalt. Sammen med dem, kan I næsten flytte bjerge! Om det er fysisk eller digitalt, skal I nok finde en måde at connecte og have det sjovt.

Familie: 5

Familien er din sikre havn i dag, Stenbuk. Saturns blide skær smiler til familiebåndene og laver dagsordenen til en ren hygge-og-sammenhold dag. Nogen siger måske, at det er lidt kvalmende – men vi siger bare: Nyd det, så længe det varer!

Succes: 3

Succes kan være lidt af en blandet landhandel i dag. Der er ingen Nemesis der spænder ben for dig, men lige heller ikke en klar skudsmål direkte ind i succesens indercirkel. Men frygt ej, for dette tjener kun til at styrke din position i det lange løb. Keep on going!

Dagens dyr: Koala

Du er en koala i dag, Stenbuk. Som denne sovende skønhed, bevæger du dig i dit eget tempo, men lever også fuldt ud i øjeblikket. Du værdsætter komfort, tager styring når nødvendigt, men nyder også en god lur, når du har brug for det!

Tjoh, ja! Lørdag den 19. august, ser ud til at være en dag fuld af afbalancerede energier for dig, Stenbuk. Fra romantik til arbejde, fra venner til familie – du har det hele på plads! Så, hak løs og nyd denne dejlige lørdag!