Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger. Du vil opleve ægte viljestyrke og uovervindelig energi.

Dagens humør

Dagens humør score for Skytten er 4. Smilets planet, Merkur, tegner et billede af munterhed og indre harmoni. Og vi ved alle, at når hjertet er glad, smitter det af på humøret. Dog er det ikke uden små rystelser – livet ville jo også være kedeligt uden lidt udfordring, ikke sandt?

Kærlighed

I kærlighedsuniverset tildeler vi Skytten en 3’er. Venus, kærlighedens gudinde, lader til at være på en lille pause, og det kan mærkes. Men frygt endelig ikke! For det betyder blot, at du har chancen for at tænde kærlighedens bål med din egen indre gnist. Så tag fat og skab varme i dit eget hjerte.

Arbejde

På arbejdsfronten ligger Skytten lidt lavere med 2.5. Saturn, disciplinens herre, skaber nogle udfordringer, der kræver ekstra fokus og vedholdenhed. Gør et godt stykke arbejde, men husk også at passe på dig selv. Ingen hæder kommer fra at køre sig selv i hegnet.

Venner

Skytten scorer en solid 4 i venneafdelingen. Kære Skytte, dine venner ser op til dig! Venus og Merkur er i harmoni, og det gør venskaber stærkere og ærlige. Og hvem ved, måske så godt, at en venskab udvikler sig til noget mere?

Familie

Stjernerne har talt, og familie scoren for Skytten er på maximum, nemlig 5. Månen, som symboliserer vores indre hjem, belyser dit familieliv med varme og beskyttelse. Familiebåndene er stærkere end nogensinde. Hvad venter du på? Tag dig tid til at dele et smil eller to med dine kære.

Succes

Succesen for Skytten ligger på en stabil 3. Mars, handlingens planet, er i en neutral position, som hverken er i din fordel eller ulempe. Men også her gælder det om at grabbe tyren ved hornene, og kæmpe for din succes.

Dagens dyr

Dagens dyr for Skytten er den unikke tiger. Dagens planetkonstellationer peger på viljestyrke og uforanderlig energi, som er tigers natur. Brug derfor denne dag til at channel din indre tiger – det perfekte dyr til at overkomme enhver udfordring med elegance, kraft og fingerfærdighed.

Dagens konklusion

Det tegner til at blive en interessant lørdag, den 19. august. En dag ladet med positive vibrationer, udfordringer, og en enkelt speedbump eller to. Men med tålmodighed, hårdt arbejde og en god portion kærlighed, kan du gøre denne dag utrolig. Hold øjnene åben for nye oplevelser og husk, du har en indre tiger klar til at springe ud.