Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra fordi du er unik og stærk.

Dagens humør:

Dagens humør for stjernetegnet Løven er en anelse tåget, men stadig positiv. I er sikkert blevet ramt med 3 på humørskalaen. Hvorfor, spørger du? Fornemmelsen af planeternes energier, og især Venus’ indflydelse på dit stjernetegn, skaber dette humør. Hæng på, løver! Vicissituderne af livet kan nogle gange sløre vores humør, men husk, der er altid lys for enden af tunnelen!

Kærlighed:

Hold fast, kærlighedsbarometeret for Løven topper med en flot 5’er i dag! Hvis du har haft tvivl om din relation, vil universets energi drive dig mod en dybere forståelse og kærlighed. Husk, kærlighed er ikke kun blændende lidenskab, men også stille forståelse.

Arbejde:

Ser vi på arbejdet for løven, ser det ud til at være en god dag med en score på 4. Du vil finde, at dine ideer og forslag vil være vel modtaget. Løven trives i lederskab, men husk, samarbejde er nøglen til succes.

Venner:

Når det kommer til dit venskab slot, er det lidt ned ad bakke. Du er heldig, hvis du scorer en 2. Så pas på! Dit stolte ego kan måske give anledning til nogle stridigheder. Prøv at være lidt mere næstekærlige.

Familie:

Familien er den vigtigste del af Løvens liv, derfor er det ingen overraskelse, at du scorer en perfekt 5er. Jeres omsorgsfulde og beskyttende natur gør, at familien føler sig elsket og værdsat.

Succes:

Ligesom enhver anden dag er også denne lørdag med en middelmådig score på 3 på succesbarometeret. Vent, før du fortvivler. Enhver lille succes lægger grundstenen til en større bedrift.

Dagens dyr:

Løven, du er i dag en Zebra på grund af din unikke og stærke natur. Ligegyldigt hvilken hurdle du kan støde på, står du stærkt og fast på din overbevisning, ligesom en Zebra i vildmarken!

Afslutningsvis:

Løver, denne lørdag den 19. aug., selvom det er en blød dag med enkelte udfordringer, kan I stadig roligt påtage jer udfordringer og ende dagen med et bølger i luften. Husk, løver falder ikke, de finder kun en ny vej. Selv de mindste skridt går fremad.