Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Flodhest.

Dagens humør

Jomfruen får en samlet humør-score på en 3 i dag. Du ville ønske, du var mere energisk, men ikke alle dage kan være festforestillinger. Universets energi er lidt lunken, hvilket kan sætte en dæmper på dit humør. Men frygt ikke! Dine indre styrker vil give dig mulighed for at se lysere på tingene.

Kærlighed

Jomfruen kan kigge hen imod en dag fuld af kærlighed, hvilket resulterer i en score på 4. Venus er meget positiv i dit tegn, hvilket betyder, at romantikken vil blomstre i dag. Hvis du er single, kan det være tid til at pifte stilen op et nøk – hvem ved, hvad der kunne ske?

Arbejde

Arbejde sortsatte dog med lidt mindre held med en score på 2. Dine alternative ideer kan komme på tværs hos dine kolleger og chefer. Skønt du er vant til at gå imod strømmen, bør du måske holde lidt igen med de vidtløftige idéer i dag.

Venner

Venner er dagens topløber med en flot 5! De vil være din stærkeste kilde til glæde og støtte og vil hjælpe dig igennem dagens opgaver, store som små. Sig tak til dem, og husk at gengælde deres venlighed.

Familie

Dine familietilknytninger er også et sandt lyspunkt i dag med en score på 4. Nyd dette dyrebare samvær og skab minder, der varer ved. Familie kan til tider være en udfordring, men det er de folk, der forstår dig bedst – stol på deres støtte!

Succes

Succes score er en 3 i dag, du vil opdage, at visse områder i dit liv vil gå bedre end andre. Du bør måske fokusere på dem, der gør det godt i stedet for dem, der holder dig tilbage.

Dagens dyr

Jomfruen, i dag er du en Flodhest. Ligegyldig med alle de udfordringer, der måtte svømme din vej, er du mere end i stand til at tackle dem med stor ro og værdighed, akkurat som en Flodhest gør i sit naturlige miljø. Deres sind og krop harmonerer perfekt, hvilket giver dem mulighed for at overvinde alle udfordringer, de møder.

Lad os nu vende blikket mod den sidste del af din dag, Jomfruen. Den smukke fredag den 08-09 vil give dig mange smil samt adskillige anledninger til at grine. Dette vil hjælpe med at holde dit humør højt, på trods af nogle udfordringer, der måtte dukke op. Alt i alt er det en dag, der er fyldt med kærlighed, venskab og familiebånd. Hold fast i disse glæder, og lad dem styre dig gennem dagens udsving. Hold dig positiv!