Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala - en harmonisk hyggetrold.

Dagens humør

Hvis vi skal vurdere Vandmandens humør baseret på dagens astrologiske energikurver, vil vi give den en pæn 4 ud af 5. Grundet Neptuns position, der tegner en himmelsk harmoni, er du i nudaværende tidspunkt fyldt med en forbløffende grund til optimisme. De fine vibrerende energier kan føles helt ned til din nerveender, og du vil sandsynligvis opleve en bemærkelsesværdig harmoni mellem krop og sind.

Kærlighed

I kærlighedssfæren ser det også rimeligt godt ud, vil jeg sige, og giver en 3,5 af 5. Venus, kærlighedens planet svinger sin tryllestav over dig og pirrer frem i dig en dybere forståelse og nærhed i dine nære relationer. Dog er der en lille chance for, at en gammel flammes genkomst kan røre en smule op i dit kærlighedsliv. Men hvem ved? Måske gammel kærlighed kan blusse op igen?

Arbejde

Ved arbejdsfronten vælger jeg at give en 3 af 5. Neptun, der styrer vores drømme og fantasi, er i fokus og det kunne gøre det svært for Vandmanden at koncentrere sig om jordnære opgaver. Lad ikke dette drømmende paradis tage over. Husk, det er dine anstrengelser, der fører til succes.

Venner

Hvad venner angår, ser det ganske godt ud, en solid 4 af 5. Jupiter, planeten for venskab og fest, er i en gavnlig stilling i forhold til dit soltegn og indikerer en social aften med vennerne. Du bør nok nyde deres selskab. Hvad er bedre end et godt grin med de skønne mennesker i dit liv?

Familie

Når det kommer til familie, må vi give en 2,5 ud af 5. Saturn, disciplinens og forpligtelsens planet, vil udfordre dine familierelationer en smule. Nogen gange, er det sundt at få luftet gammelt vasketøj, ikke?

Succes

På succesens skala er Vandmanden på en 3,5 i dag. Det lader til at Merkur, kommunikationens planet, inspirerer dig til at dele dine ideer og tanker. Det kan meget vel skyrockete dit virke eller projekt.

Dagens dyr

Vandmanden, dagens dyr er Koalaen. Ligesom den roligt hænger og slapper af i eukalyptustræerne, minder det os om behovet for at finde vores egen lille oase på hektiske dage som denne. Det er vigtigt at finde tid til roligt overvejr dine skridt, ligesom denne bedårende skabning.

Fredag den 28.07 er ingen almindelig dag for en Vandmand. Det er fyldt med udfordringer og muligheder. Det kan være dagens endelige udfald ikke er helt som forventet, men husk, livet mister sin spænding, hvis alt er forudsigeligt. Hold dit hoved højt, træk vejret dybt og tag denne dag under din vinge. Vandmanden, du kan håndtere det, og stjernerne er med dig i dette!