Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf - med et godt og roligt overblik idag .

Dagens humør

I dag får humøret en solid karakter på 4. Tyren, du stiller modigt op til livets udfordringer, opløftet af en vindflo af positiv energi fra Mars. Solen smiler over dig, mens du nyder jordens faste fodfæste under dig. Hvorfor ikke tage en dyb indånding, fyld lungerne med den sprudlende forårsluft og minde dig selv om, hvor dejligt det er at være dig? Livet er sødt, når du har det rette perspektiv.

Kærlighed

På kærlighedsfronten tegner der sig en rolig dag, men ikke uden en smule spænding tilsat af Venus’ tilstedeværelse. Kærlighedskometeren stopper på 3. Er du klar til at åbne døren, når Amors pil banker på? Hvis du er alene, kan det være, du møder en person, der vender op og ned på dit hjerte. Har du en partner, er det tid til at sætte romantikken i fokus og nære jeres flammende bånd.

Arbejde

I arbejdslivet ser det ud til at være en ganske fornuftig dag. Kombinationen af din stabile tilgang og din hårdtarbejdende natur fører til væsentlige fremskridt. Saturn og Merkur arbejder sammen om at sikre, at du opnår en score på 4 i dag. Så smøg ærmerne op og føl din succes vokse!

Venner

For dine venskabelige forbindelser byder dagen på en karakter på 3. Det er en udmærket dag til at være omkring dem, du holder af. Saturns energi, der lover soliditet og forpligtelse, fylder dig med en følelse af tilfredshed i dit sociale liv. Måske du skulle arrangere en hyggelig middag eller en venskabelig gåtur i naturen?

Familie

Når det kommer til din familie, viser stjernerne en tendens til dybere samtaler og varm forbindelse. Din karakter heraf er en stabil 4, som understøttes af Månen, der belyser din intuition og forståelse. Bring din venlighed og tålmodighed ind i dit hjem for at styrke båndene med familiemedlemmer.

Succes

Succes er din, Tyren! Neptun og Jupiter arbejder sammen for at bringe kraftfuld energi til dit arbejde og dine kreative projekter. Du får en bravour-karakter på 5 i dag. Så udtryk dine idéer, forvandl dine drømme til virkelighed og se hvordan din succes blomstrer.

Dagens dyr er den majestætiske giraf, et symbol på perspektiv og overblik. På denne fredag, brug giraffens evne til at se over horisonten, række ud efter det højeste blad på træet og tag det tunge løft i eget tempo. Ligesom giraffen har en umiskendelig styrke og elegance, så har du også dit eget unikke særpræg, Tyren.

Fredag den 28. juli er en dag, hvor du kan føle på dig selv, hvad månedens transformationer har gjort for dig. Og mon ikke de har gjort dig stærkere? Livet har en underlig måde at forme os på, men lad os være taknemmelige for hver eneste dag. Solen vil atter skinne i morgen, og hvem ved, hvad nye eventyr, der venter?