Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala, afslappet og hyggelig idag .

Dagens humør: 4/5

Fredagen strutter af energi fra planeterne og giver dig et skub i ryggen, kære Stenbuk. Din indre ild, inspireret af Mars, hvirvler sit skær rundt omkring dig, og du nyder hvert minut. Din viljestyrke finder en fast form, og du sætter stor pris på de små hverdagsøjeblikke. Er det ikke bare dejligt?

Kærlighed: 3/5

I hjertets landskab, med Venus i sentrum, er der både skyer og solskinsdage. Selv om du kan føle usikkerhed, spreder dit engagement og troskab varme stråler, der virvler gennem enhver tåge. Husk at blot fordi vinden blæser, behøver du ikke løbe med den. Kærlighed er en proces, ikke en destination, ikke sandt?

Arbejde: 4/5

Med Merkur i sin æresplads på arbejdsfronten, vil du finde, at din beslutsomhed og hårdt slidende karakter fungerer til din fordel. Opdagelsen af nye metoder gør dig social på kontoret og dermed væsentligt mere produktiv. Men husk, ingen behøver at brænde sig selv ud for at lyse op.

Venner: 2/5

Vedrørende venskaber kan der være nogle bakker at bestige. Denne dag stiller krav til hvilke venskaber du ikke skal tage for givet, men også hvilke du skal nærer. På trods af alt, kan du huske på, at det er modgang, der gør venskaber stærkere!

Familie: 3/5

Familielivet er som et fjedrende bånd, der strækker og folder sig ud. I din kernefamilie er der måske nogle skævveje, men dit naturlige instinkt at skabe tryghed, får jer på rette vej igen. Familien er som træer, vi vokser alle forskelligt, men vores rødder forbliver de samme, kan vi være enige i det?

Succes: 5/5

Endelig kommer vi til succes, her skinner stjernerne klarest. Ambassadøren for din indre konge, Saturn, giver dig gåpåmod. I dag er en dag hvor de positive vibrationer fra dit arbejde vil sprede sig som en sjælden perle af stolthed i dig selv. Men husk, at succes er ikke nøglen til lykke, lykke er nøglen til succes.

Dagens dyr: Koala

Dagens dyr bliver Koalaen, et dyr kendt for sin ro og tålmodighed. Sådan en skal du kanalisere i det udfordrende venskab og familieliv. Koalaen arbejder langsomt og bevidst, nøjagtig som du bør gøre på denne fredag.

Afsluttende denne fredag, den 28/07, så tager vi en dyb indånding og en pause fra verden. Fredagen tilbyder dig en dag i egenskab af Koalaens natur, langsom, tålmodig, men altid fremskridende. Husk, at livet ikke er en dressur, men en vild jagt, en rejse mod glemt horisont. God fredag kære Stenbuk, lad din indre Koala guide dig!