Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala , og kan finde ro uanset hvilken storm der er omkring dig .

Dagens humør

Dagens humør er, kære Skytte, en stærk 4. Planeternes harmoniske samspil og Universets blide aura sender positive vibes i din retning. Mærker du det? Denne energi vil ikke kun sætte gang i dine binyrer, men også få dit indre jeg til at danse af glæde. Alligevel, vær ikke blind for livets små udfordringer – de er trods alt en del af godset!

Kærlighed

På kærlighedsfronten, Skytte, er vi desværre nødt til at give en 2. Venus, gudinden for kærlighed, virker til at være i en tænkepause, hvilket kan skabe visse turbulenser i dit romantiske landskab. Men måske er du også nødt til at tage en dybere titt på de ønsker og behov, der har slidt i dine kærlige bånd. Gør det – det er en investering i kærlighedsbanken!

Arbejde

Arbejdsvurderingen for i dag, Skytte, render op i 4. En velvillig Saturn støtter dig i din arbejdsindsats, og du vil opleve at dine arbejdsopgaver lettere falder på plads. Måske vil du endda opleve projekter, der længe har stået i stampe, endelig tager fart. Mon ikke dine kollegaer også ligger mærke til dine strålende resultater?

Venner

I vennekredsen er der, Skytte, desværre tale om en 3. Men bare rolig, tag det som en anledning til at se på de venskaber, der måske virker lidt rustne, og spørge dig selv – er det tid til olien eller skrotpladsen? Husk: Det er ikke antallet men kvaliteten af venskaber der tæller.

Familie

I familiekredsen, Skytte, er der heldigvis en solid 5. Den trofaste Pluto sørger for en harmonisk energi, hvilket betyder, at familielivet i dag vil boble over af kærlighed og forståelse. Nyd det sammenkomster og de gode stunder – de er lige til at putte i mindebogen!

Succes

Hvad angår succes, Skytte, er karakteren en urokkelig 5. Selvfølgelig! Med Jupiter i dit hjørne vil du opleve, at dine indsatser bærer frugt, og din succes vil være så skinnende klar, at den vil være svær at overse – for dig selv og andre. Nåede vi at nævne stjernestatus?

Dagens dyr

Dagens dyr er, vigtigst af alt, koalaen. Denne søvnige marsupiale repræsenterer din evne til at finde ro midt i dagens hektiske tempo. Desuden, ligesom koalaen tilbringer det meste af sin tid hængende i eukalyptus træer, skal du også huske at hænge ud med dem du holder af!

Fredag den 28.07, vil være en dag fyldt med op- og nedture, kære Skytte. Men husk at begrænse dig til virkelighedens kapløb, og værdsæt hver eneste stund. Og hey, hænderne på rettet og øjnene på vejen. Må din fredag være lige så unik som du er!