Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en drage idag - majestætisk og stærk .

Dagens humør

Jeg er glad for at meddele, at dit humør i dag, kære Løve, får en solid 4 ud af 5. Ja, du hørte rigtigt! Med Solen stående stærkt i dit tegn, bør du føle dig fyldt med energi. Du vil måske føle en uimodståelig trang til at brøle ud i verden, figurativt talt, og det er helt okay! Bare husk på, ikke alle vil forstå din brølen, og det er helt okay. Hvorfor skulle de også det? Overhovedet ingen grund til at gå i sort over det.

Kærlighed

Når vi kaster et blik på din kærligheds stjerne, lander vi på en 3 ud af 5. Der er en smule uro i luften, men jeg lover dig, det er kun midlertidigt. Der kommer til at være en del Venus-energi rundt om dig, og det kan være lidt tricky at navigere i. Prøv at holde dit temperament i skak, og husk, at selvom du er en stærk Løve, har også din partner brug for at blive hørt.

Arbejde

Dig og din arbejdsmoral er helt i top i dag, og mærker en score på 4 ud af 5. Din indre ild flammer lidt ekstra i dag og giver dig det pift af ekstra energi, der skal til for virkelig at præstere. Du vil kunne nå dine mål med et brøl og lade dine klør gøre det sidste stykke arbejde. Bare husk at give også dine kollegaer plads til at skinne.

Venner

Desværre er dette område lidt lavt i dag, men kun en 2 ud af 5. Det handler ikke om, at du ikke elsker dine venner, men at du har brug for lidt “mig-tid”, og det er helt okay. Tag tid til at pleje dig selv og din sjæl, det vil gøre dig godt.

Familie

På familiens front scorer vi en dejlig 3 ud af 5. Du har en stærk forbindelse til din flok i dag. Din løverug vil stråle som en ledestjerne for dem i mørket. Det bliver dog vigtigt for dig at balancere din rolle som leder med empati og forståelse.

Succes

Dagens succesramte stjerne, svimlende 5 ud af 5! Når du folder dine kreative vinger ud og opbygger momentum, er der intet, der kan stoppe dig.

Dagens dyr

Dagens dyr er intet mindre end en stolt og majestætisk drage. Din kraft, stærke vilje og ildfulde natur, spejles i dette gamle og mytiske væsen. Ligesom dragen i eventyrene, er du i stand til at flyve højt og opleve verden fra helt nye vinkler, samtidig med at du besidder den styrke og mod, der skal til for at nå dine mål.

Fredag den 28. juli er uden tvivl din dag, kære Løve. Du er fyldt med energi og klar til at indtage verden med dit brøl. Din iboende ild vil nære dit arbejde og din succes, så husk at lade den brænde stærkt. Gå ud og vis verden, hvad du er lavet af. Du har denne dag i dine poter!