Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala - i perfekt harmoni med dig selv .

Dagens humør

Jeg giver Fisken en humør-score på 4 i dag. Hvorfor så højt, spørger du måske? Nå, det er ganske enkelt – Der er en unik energi i himlen i dag, der giver Fisken en følelse af overflødighed og indre lykke. Universets stjerner står på linje og sender Venus’ kærlighedsenergi direkte din vej, Fisk! Hvem kan forblive uimponeret af det?

Kærlighed

På kærlighedsfronten scorer du 3. Der er ingen tvivl om, at Venus sender sin magiske aura din vej, men husk; kærlighed er ikke kun cinematiske øjeblikke og romantik. Du vil finde, at den sande skønhed i kærlighed ligger i hverdagens små øjeblikke. Måske er det tid til at værdsætte det, du allerede har, i stedet for at søge efter noget nyt?

Arbejde

Arbejdsmæssigt får du en 4. Merkur, planeten for forandring og kommunikation, står i til gengæld ganske klart i dag. Illustrerer dette en fremragende dag for at se nye muligheder og innovative idéer komme i fold? Du kan bande på det! Især hvis du har overvejet at springe ud i noget nyt, enten det er et nyt job eller en ny tilgang til det job, du allerede har.

Venner

Hvis vi ser på dine venskaber, skinner Solen igennem med en score på 5! Hvis du nogensinde har tvivlet på dine venskaber, er i dag dagen til virkelig at mærke, hvor meget kærlighed og støtte, der omgiver dig. Du er heldig, Fisk, dine venskaber er som stjerneklare nattehimmel og de vil aldrig falme.

Familie

Familien scorer solidt med 4. Det er måske ikke hele tiden, du føler dig forstået af din familie, men i dag vil du sansynligvis mærke en dybere forbindelse. Slap af i deres selskab, del et grin, og du vil finde dit hjerte fyldt med varme og taknemmelighed.

Succes

På succesfronten blændes vi af endnu en 4’er! Er du parat til at gribe de muligheder, der udgør fundamentet for success, Fisk? I dag er det bare om at hoppe ud og gribe den unikke chance, der svæver i luften.

Dagens dyr

Som dagens dyr har jeg valgt koalaen. Dette placide og kærlige pattedyr fra Australien har dens væsen i perfekt harmoni med Fiskens natur. Ligesom koalaen, er du blid, men samtidig har du et intense indre liv, hvilket du deler med alle dem, du holder af – uden at miste dit eget fodfæste i processen.

Fredag d. 28. juli, vil være en dag fyldt med kærlighed, forbindelse og uendelige muligheder. Lad himlens stjerneindflydelse dybt i dit hjerte og krop, og gør denne dag fuld af minder. Gør dig klar Fisk, for denne dag er din til at forme og skabe, og det er op til dig at gøre den stor!