Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en koala. Du hviler i træets topmen er klar til at bevæge dig.

Dagens humør

For en Tyr er dagens humør en solid 2. Selvom Tyren er kendt for sin styrke og sit hoved, der aldrig knækker under pres, kan selv den stædigste noen gange have en uinspireret dag. Fredag den 27 oktober er en sådan dag, hvor du måske føler dig lidt træt, en smule uforstående eller måske bare vil have fred i dit eget selskab.

Kærlighed

Baseret på planeternes bevægelser og energier, får kærlighed en top karakter på 5. Kærlighedens planet Venus, smiler vidt i dit kærligheds-hus, og det betyder, du vil være elskelig og charmerende. Der er solskin i dit parforhold, og hvis du er single, er mulighederne for romantik blomstrende som aldrig før.

Arbejde

På arbejdsfronten, ser det positivt ud med en firer. Med Mars i dit professionelle hus, vil du have energi og kraft til at kæmpe for dine idéer og projekter. Uanset hvor svært, er du parat til at tage tyren ved hornene og løse de udfordringer, der venter på kontoret.

Venner

Når det kommer til venner, giver vi en treer. Selvom dit sociale liv vil være moderat i dag, men det behøver ikke at være en dårlig ting. Du vil kunne nyde nogle rolige øjeblikke med dine nærmeste venner og grine med dem, og det vil ikke gøre din dag mindre særlig.

Familie

Dagens rating for familie er et knap så højt tal – 3,5. Der kan være nogle mindre spændinger hjemme, men ikke noget, du ikke kan håndtere. Tag en dyb indånding og forsøg at løse disse spændinger med ro og tålmodighed, som en reel Tyr ville.

Succes

Succes-sizede stjerner glitrer over Tyren i dag med en 4,5 karakter. Med solens placering i dit tegn, vil du fokusere på at realisere dine drømme og oppnå det, du har sat dig for. Fremgang og realisering af mål er på horisonten.

Dagens dyr

Dagens dyr er en Koala. Ligesom dig, Tyr, er koala ikke en, der klager over usle omstændigheder, men finder meningen med livet i de små ting – et stille, fredeligt, idyllisk liv højt oppe i træerne, omgivet af yndlingsblader. Der er noget at lærer her – at til med glæde hos små ting i livet.

Afsluttende tanker på dagen i dag, tyren. Fredag den 27 oktober er en dag med både op- og nedture. Men husk, selv en dårlig dag har 24 timer. Du er en tyr, du er stærk og tålmodig. Du har stået over for vanskeligheder før, og denne gang er ingen undtagelse. Du har dette, Tyren. Hold hovedet højt!