Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en giraf, idet du overblikker alt omkring dig.

Dagens humør

Vi finder dagen i dag ligge midt i den astrale tredjedel med en karakter på 3 for Vægten. Selvom Venus, din herskende planet, er i det frække Skorpionens tegn, kommer du ikke til at bruge humøret i samme retning. I stedet knokler du bare derudaf, og holder samtidig styr på alt og alle omkring dig, lidt ligesom kaptajnen på en skude.

Kærlighed

I cupido segmentet står du ved en karakter på 2. Du er ikke lige så engageret i romantik i dag, som du plejer. Men bare rolig, det er bare en af dem. Elskovens planet, Venus, befinder sig i Skorpionens område, hvilket kan føre til intense følelser og dyb introspektion. Er du parat til at dykke i dybet, Vægten?

Arbejde

Hold da op! På arbejdsfronten får du topkarakter, nemlig en 5’er. Uanset hvor meget dit kærlighedsliv falder til kort, har du arbejdslivet fuldstændigt under kontrol. Saturn i dit 10. hus giver dig disciplin, ordenssans og masser af udholdenhed. Du er decideret uimodståelig i dit job i dag, en sand arbejdshest, eller rettere, en arbejdsgiraf.

Venner

Med et karaktertal på 4 er det et godt tidspunkt at være omkring venner. Du er i stand til at være den sociale sommerfugl, du altid er, selvom du er lidt tilbageholdende. Det åbne og generøse syn berigede ved dit styringsplan Venus, leverer du nemt den nødvendige støtte og omsorg for dine omgivelser.

Familie

Ej, hvor ærgerligt. I dag er ikke den bedste dag for familierelationer. Med en karakter på 0, kan der være nogle gnidninger og misforståelser, der skaber splid i familien. Din bedste kurs vil være at tage tingene i stiv arm, rumme konflikten og huske, at familie altid holder ved hinanden, uanset hvad.

Succes

Ved du hvem du er? Sådan rigtig? Du er ikke bare en succesfuld professionel men også en succesfuld person! Med et held på 4, er du sikker vinder i dag. Det er din dag, Vægten!

Dagens dyr

Vægten, dagen i dag har vist os, at du er en giraf. Ligesom dette langhalsede dyr, ser du over vanskeligheder, viser storsind og bringer harmoni til dit miljø – selv når du er en smule fraværende i kærlighedslivet og familierelationerne er et rod. Du har et naturligt overblik fra toppen, og det er dette overblik, der giver dig succes på arbejdsfronten og i dit sociale liv.

Åh, det er fredag, den 17. november, Vægten. Selvom det er en blandet pose med lige dele glæde og bekymring, lover himmelen dig fortsat succes på jobbet, stærke venskaber og selvfølgelig, klarhed i dit kærlighedsliv. Gør dig klar til resten af dagen, og husk, du er en giraf – intet er uden for din rækkevidde.