Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en zebra .

Dagens humør

Hvis vi skulle sætte en talværdi på Tyrens humør i dag, ville det være en solid 4. Du vil føle en livsglæde og en ubekymret energi, takket være Månens placering i dit modsatte stjernetegn, Skorpionen. Jo da, du styrer da lige ind imellem nogle skarpe sving, men det er snarere spændende end skræmmende. Du har stadig din integritet og forankring.

Kærlighed

Når det drejer sig om Kærlighed, sikke en rutsjetur! Det ser ud, som om dit hjerte bare ligger der i massevis af dejlig varm sol, men så kom pludselig Jupiter, Uranus og Mars ind og gjorde det hele til en blanding af varmt og koldt. Nok til at retfærdiggøre en karakter på 3. Det er en tid til at teste, styrke, og forny forhold, men du står stærkt.

Arbejde

Arbejde giver vi karakter 2,5. Det kan virke som om, alt og alle trækker i dig, som et par gamle gummistøvler. Takket være Merkurs placering, skal du bruge ekstra energi på at finde fokus. Men husk, enden er lys og du er sejere, end du tror.

Venner

Venner, ahhh de er dine livliner. Saturn og Venus spiller en skøn melodi, der fylder dit sociale liv med kærlighed og støtte. Dine venner har din ryg, og du har deres. Derfor en karakter på 4 her.

Familie

Familien, de er virkelig noget specielt! Din familie får kærligheden til at skinne igennem dit hjerte som en diamant, uanset hvordan dagen har været. Neptun har en beroligende effekt, og lader dig virkelig værdsætte dine nærmeste. Derfor får dette område topkarakteren 5.

Succes

På succesfronten kan det være lidt en blandet landhandel idag. Pluto og Jupiter danser en lidt uforudsigelig dans. Du kan opleve, at der er nogle bump på vejen. Men husk: “Hvad end der ikke slår dig ihjel, det gør dig stærkere!” En karakter på 3, cirka midtvejs, passer perfekt her.

Dagens dyr

Dagens dyr er den fluktige zebra. Med sine unikke striber er den både iøjnefaldende og underfundig, præcis som dig. Zebraen minder os om at værdsætte vores unikke forskelligheder, og at intet problem er for stort, hvis vi står sammen med vores “flok”.

Dagen i dag bliver en positiv oplevelse for dig, Tyre. Selvom, der er nogle udfordringer på horisonten, har du styrken til at klare dem. Dette er fredag den 17. november, strålende og fuld af potentiale. Grib dagen og gør den til din egen!