Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin. Modig, harmonisk og adstadig.

Dagens humør

Vi sætter humøret på 4, fisken. Når den glædelige Venus og den eventyrlige Neptun stjæler showet på den himmelske scene, er det ingen overraskelse, at dit hjerte vil svømme i en hav af følelser, som en rigtig fisk! Med Neptune i dit stjernetegn, kan dit indre kompas være lidt forvirret. En almindelig dag under vandet? Næppe! Din verden er fuld af kinetisk energi og pulserende romantisk strøm. Det har ikke været kedeligt siden daggry. Og det ser ikke ud til at skifte kurs lige med det samme.

Kærlighed

En score af 3 i kærlighed. Hvorfor det? Fordi Månens vægt kan give en række udfordringer til dit kærlighedsliv, Fiskene. Du må kæmpe for at finde balancen mellem dine ønsker og din partners behov. Dog, som med tidevandet, vil tingene også i dit kærlighedsliv vende sig. Så hos stjernetegn.dk råder vi dig til at svømme langs med strømmen og lade de følelsesmæssige bølger bære dig hen hvor de vil.

Arbejde

På arbejde scorer du 2.5. Ikke fordi det er dårligt, men fordi Mars’ indflydelse kan gøre det svært at koncentrere sig i dag. Din tankeproces drager mod det kreative, imens din daglige rutine holder dig bundet. Pas på ikke at svømme ind i problemer – hold din dag drømmefri og fokuser på nuet.

Venner

I vennelaget får du solide 4, min ven. Med Jupiter i fjerde hus får du i dag et boost af positiv energi, der forstærker dine sociale interaktioner. Svøm i dagens strøm – du vil øjeblikkeligt mærke de sunde vindpust af positiv energi.

Familie

For familien går vi straks op til 5. Du har altid været familiens fisk i vandet, og i dag er ingen undtagelse. Venus’ indflydelse vil forstærke din kærlighed og hengivenhed til dem, du holder mest af. Brug dagen på at vise dem, du elsker, hvor meget du sætter pris på dem.

Succes

Du scorer 3 på succes. Der er ingen gevinster uden lidt løsning, som man siger. Mars ligger i dit tiende hus og anslår, at du desværre vil opleve en smule konflikt, før du finder din vej til succes. Hold roligt, vær udholdende og hold fokus på dine mål.

Dagens dyr

Dagens dyr er klart pingvinen. På samme måde som Fiskene, udviser pingvinerne en utrolig tilpasningsevne, både på land og i vand. De er modige, harmoniske og bevæger sig adstadigt, men med sikkerhed – ligesom dig. Lad pingvinens ånd guide dig i disse udfordrende vande.

Afslutning

På en dag som denne, fredag d. 17. november, ønsker vi hos Stjernetegn.dk dig alt det bedste. Husk at svømme godt med strømmen, og må din indre pingvin aldrig lede dig på afveje. God fredag, Fiskene – opdagelsesrejsen venter!