Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Panda fordi du er rolig og afbalanceret.

Dagens humør: 4

Fredagen strutter af energi for de født under Tyrens fortegn. Med Venus i orbit, vil dit humør være på højde med, ja, en tyr i løbetid! Universet synes at være på din side, og det spejler sig i dit humør, som får en solid 4’ere. Så smil, grin, og lad dit indre barn komme på banen.

Kærlighed: 3

Kærlighedens veje er uransagelige, og for Tyren kan det til tider virke som en labyrint, svær at navigere i. Selvom du er et jordtegn, er der ingen grund til at grave dig ned – elskovens planet står stærk, og derfor oplever du et gennemsnitligt niveau i dag. Derfor lander vi på en 3’ere på kærlighedsbarometeret.

Arbejde: 2.5

Er halvfuldt glasset virkelig bedre end et halvtomt? I dag vil du måske stille dig selv det spørgsmål flere gange. Stjernerne indikerer, at jobbet kommer til at kræve en smule ekstra af dig, men frygt ej Tyren – din jordbundne natur kommer til sin ret på sådan en dag. Vi ender på midten, 2.5, på arbejdsfronten.

Venner: 4

Venskab kan være universets gave til os, og i dag skyder din sociale energi i vejret. Tag dine venner under armen, og lad din naturlige charme stråle. I dag er du en magnet for gode energier, så der er ingen undskyldning for ikke at udnytte det! Venskabsbarometeret ringer ind til en flot 4’er.

Familie: 5

Din familie bliver din klippe i dag, og det bliver tydeligt, hvor vigtigt familiebåndene er for dig. Solen står i trekløver med Månen og giver dig en uovertruffen harmoni i familien. Derfor har vi ingen tvivl om at give fuldt hus, på det familiemæssige front – en klar 5’er.

Succes: 3

Ye gods! Hvad er succes? Et stort hus og en flot bil? For Tyren er det mere et spørgsmål om indre ro og harmoni. Fredag byder på gennemsnitsdagen, hvor succes kommer i mindre bidder. Men tag det endelig som en velsignelse – vi er alle en del af livets store teater. Vi lander på en 3’er på succes-skalaen.

Dagens dyr: Panda.

Som Tyren i dag, er Pandora den perfekte repræsentant for dig. Rolig, afbalanceret, og trods dens umiddelbare afslappede attitude har den en skjult styrke. Så tag et blad ud af Pandas bog – slap af, nyd livet og husk, at det er okay at bruge noget tid på bare at ‘bamse’ rundt.

Tak, fredag den 11. aug., for at bringe os en dag fyldt med blandede følelser. Men husk, intet er permanent. I morgen kommer med sin egen strøm af energier og oplevelser. Attrap en god nætter søvn, inden et nyt eventyr venter forude!