Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en elefant. Stærk, fredelig og respektfuld.

Dagens humør: 3

Stenbukkens humør er måske ikke helt oppe at ringe i dag. Det er fredag, og det plejer at betyde masser af energi og livsglæde, men sådan er det bare ikke lige nu. Du føler dig måske lidt træt og udmattet, men vær ikke nedslået, for det er der en ganske naturlig forklaring på. Venus og Jupiter er nemlig i opposition i dit 12. astrologiske hus, som heller kan dræne dig for energi.

Kærlighed: 4

På kærlighedsfronten går det godt. Måske er det på tide at planlægge en romantisk date eller et weekend-getaway med din partner. Du føler en dyb kærlighed og forståelse fra din partner i denne periode. Med den solide indflydelse fra Venus, kan du forvente sød musik i kærlighedens univers.

Arbejde: 5

Arbejdet går som en leg i dag – takket være Månen i dit sign. Dit fokus er helt i top og du knuser dine opgaver, som var de lavet af glas. Nyd bare succesen, for det er så absolut velfortjent!

Venner: 2

Dine venner synes at have glemt dig lidt i dag. Måske skulle du give dem et kald og minde dem om, at du faktisk eksisterer. Ingen grund til at være mopset. Det svinger jo kun i en naturlig rytme, og det er din tur til at træde i karakter og invitere til en hyggelig sammenkomst.

Familie: 0

Familieforholdene er lidt anspændte i dag. Konflikten mellem Mars og Uranus kan påvirke kommunikationen med dit familiemedlemmer. Træk vejret dybt, og forsøg at give dem lidt rum. Husk på, morgendagen er en ny dag med nye muligheder.

Succes: 4

Du er på randen af en stor succes. Gå efter den gyldne mulighed, skyd genvej til månen, vel videndes om, at du har begge ben solidt plantet på jorden. Din sjette sans er stærk netop nu, så du kan føle, hvornår det rette tidspunkt er til at handle.

Dagens dyr: Elefant

Dagens dyr er den majestætiske elefant. Som elefanten, er du også kendt for din beslutsomhed, styrke og hengivenhed. Du er i stand til at håndtere enhver forhindring med ro og værdighed – præcis som en elefant.

Fredag den 11. August bliver en dag fyldt med highs and lows. Men husk, selv på dage som denne, er du stadig stærk, klog og oven i købet elsket. Hold hovedet højt, og gå dagen i møde med optimisme og beslutsomhed. Du vil overvinde enhver udfordring, ligesom den stærke elefant, der er dagens dyr.