Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en papegøje.

Dagens humør

Skorpioner, I kan glæde jer til et humør på 4 i dag! Med stærke indflydelser fra planeten Plutos, føler I jer energiske, opmærksomme og klar til at tage fat på udfordringer, stort som småt. Det er næsten umuligt at føle sig knækket med solen der skinner så klart.

Kærlighed

I dag får kærlighed en karakter på 3. Venus står i et kompliceret aspekt til Mars, og det kan skabe lidt forvirring og usikkerhed i jeres kærlighedsliv. Skorpioner, jeres charme og karisma er stærke, men pas på ikke at lade misforståelser ødelægge stemningen.

Arbejde

Arbejdet står på en 2,5 i dag. Skorpioner, I er kendt for at være lidt intens når det kommer til arbejdet, men i dag kan det være en idé at trække vejret dybt og tage det roligt. Det er fredag, og der er plads til mellemrum til refleksion også.

Venner

På vennegrund står dagens stjerner på en solid 4. Skorpioner, I sætter virkelig pris på venskab, og dagens energier understøtter nye bånd og styrket forbindelse med eksisterende venner. Læn jer ind i denne energi!

Familie

Familie får en fuld score på 5 i dag. Forbindelsen til vores elskede er særligt stærk i dag, og det er den perfekte dag til at genindgyde kærlighed og varme i disse relationer. Skorpioner, dette er dagen til at skabe dybe, ubrydelige bånd med din familie.

Succes

Succes får en 3 i dag udelukkende på grund af dagens mindre gunstige indflydelse fra Mars. I føler jer måske lidt trætte og ineffektive. Husk, det handler om at tage tingene i jeres eget tempo, Skorpioner.

Dagens dyr

Dagens dyr er papegøjen. At være som en papegøje betyder blandt andet at I har evnen til at vise jeres farverig personlighed på en højlydt og karismatisk måde – ligesom en papegøje! Plus, den spejler perfekt jeres ønske om at kommunikere og skabe dybe forbindelser med dem omkring jer.

Skynd jer ud i verden, Skorpioner! Denne fredag den 11-08 er en dag, hvor I kan opleve rige og varme relationer, stimulere jeres kreative side og lade jeres indre farverige papegøje skinne igennem!