Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Zebra. Tålmodig, æstetisk og stærk.

Dagens humør: 4

Løver, hop ind i dag med fuld kraft og optimisme. Solen, jeres regerende himmellegeme, står højt på himlen og skinner dens varme og glæde ned på jer. Selv om dagen byder på et par små humørsvingninger, skal disse ikke stå i vejen for jer at brøle af glæde. Find jeres indre Zebra, og mærk tålmodige og stærke vibrationer, der vil hjælpe jer med at tackle enhver udfordring!

Kærlighed: 3

Som Løve er i loyale, men i dag, kære Løver, vil jeres loyalitet blive sat på en lille prøve. Venus, kærlighedens planet, er i en kolliderende kurs med Mars, som står for konflikt og argumenter. Men frygt ikke, Løver! Masser af jeres styrke og selvtillid, så grib kærligheden ved hornene og vis din bedre halvdel, at jeres engagement er urokkeligt.

Arbejde: 2.5

Løver, med jeres stærke arbejdsetik og lederevner, er det ofte op til jer at bære den tungeste byrde. Når Merkur, handelens og kommunikationens planet, står i retrograd, kan du opleve nogle forstyrrelser på din arbejdsplads. Men ikke desto mindre, er du stadig en Løve, stærk og modig, klar til at tage ansvar og styre gennem uvejret!

Venner: 4

Som en Løve vil du i dag nyde ekstra godt af dine venners selskab. Med Jorden inde i Løvens tegn, vil du være som en magnet for god energi, hvilket vil gøre dine sociale interaktioner ekstra bekompenserende. Husk at vise dine venner, hvor meget de betyder for dig.

Familie: 5

Vores tegn for i dag, kære Løver, er intet mindre end en fuld score. På hjemmefronten er alt roligt, og alt kører på skinner. Familie er Løvens hjerte, og i dag vil du føle dig varsomt elsket og beundret af dine kære. Giv denne kærlighed tilbage ti-fold!

Succes: 3

Saturns indflydelse giver jer en luft af seriøsitet, hvilket kan fokusere jer ind på jeres lange succesrække. Man kan ikke vinde hver gang, Løver, men i dag vil være en dag med moderate resultater på succesfronten. Men som det gamle ordsprog siger, “Efter regn, kommer sol”. Bliv fortsat ved med at kæmpe!

Dagens dyr: Zebra

Zebraen er kendt for at være en af naturens mest tålmodige skabninger, altid parat til at bruge sin styrke for at gå lige igennem mudderet og nå grønnere græs på den anden side. Ligesom denne elegante væsen, brug din egen styrke i dag, ikke bare til at konfrontere dine udfordringer, men også til at løfte dine sejre op!

Før vi siger farvel for i dag, Løver, lad os lige minde jer om, at selvom det er fredag den 11. august, er det også en dag fyldt med muligheder, læring og selvfølgelig, en smule eventyr. Husk at leve livet fuldt ud og brøle højest! Kærlighed og lys til jer alle.