Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en pingvin. Energisk, nysgerig, og altid klar på et eventyr.

Dagens humør: 4/5

Lyset fra Venus skinner kraftigt på Jomfruen i dag, som virkelig får dig til at føle dig i topform! Dit humør er sprudlende som en boblende champagne, fuld af energi, og klar på alt hvad dagen måtte bringe. Hvorfor så højt humør? Ganske enkelt fordi planeterne er i en harmonisk sammensætning, som giver dig høj selvtillid.

Kærlighed: 3/5

Eros, kærlighedens planet, kan være en drillepind, og i dag spiller den et lille pus med jomfruen. Du vil sandsynligvis opleve både skønne højdepunkter og stressende nedture inden dagen er omme. Skulle din partner begynde at terpe afliggende konflikter, så husk at holde hovedet koldt og hjertet varmt.

Arbejde: 2.5/5

I dag er det måske bedst at tage den lidt piano med arbejdet. Med Merkur i retrograd, står du nemlig over for nogle udfordringer, som kræver tid, tænkepause og overvejelser. Måske er der noget i dit arbejdsliv, der ikke virker, som du ønsker? Tiden er moden til at tage tyren ved hornene.

Venner: 4/5

Dine venner ved de kan regne med dig, og i dag vil du opleve, at de virkelig viser deres påskønnelse. Venus i konjunktion med din venneplanet skaber en behagelig og harmonisk energi omkring venskaber. Der er lagt i ovnen til en god social dag med masser af sjov.

Familie: 5/5

Familielivet trives som ærter i en god kompost. Selvom hverdagen kan virke hektisk, er det vigtigt at huske, at du er elsket, værdsat og genkendelig for dem, der står dig nær. Med Månen i dit fjerde hus, huset for hjemmet og familien, er der nemlig lagt op til en dag, hvor samværet blomstrer særdeles positivt.

Succes: 3/5.

Du er i en transformativ fase, og det er derfor ikke alle dine succeser, der vil være synlige på overfladen. Men tag ikke fejl. Selvom andre måske ikke ser det, er det små, interne sejre, der bærer dagen i dag. Lad ikke dette slå dig ud – du er på rette vej.

Dagens dyr: Pingvin

Dagens dyr er den charmerende pingvin, der, trods sit klovneagtige udseende, er en sand mester i tilpasning og overlevelse. Du vil i dag finde en vis lighed mellem dit eget humør og denne bemærkelsesværdige fugls kærlighed til leg og opdagelse. Måske det er en påmindelse om altid at finde glæden, selv når isen er glat?

Afslutning

Fredag, den 11. august, er en dag fuld af kærlighed, latter og læring. Oplev glæden ved at være dig, og vær stolt over din utrolige evne til at navigere igennem livets udfordringer. Husk at nyde de små ting i hverdagen og lad pingvinens ukuelige ånd lede dig gennem din fredag med et smil på læben.