Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger

Dagens humør:

Humøret for denne dag, søde Vægten, står på solid 4. Merkur står på din side, og det kan mærkes. Du vil opdage en hel ny bølge af positive følelser, der vasker ind over dig. Livet virker lidt sjovere og det er som om, du møder grin og glæde rundt om hvert hjørne.

Kærlighed:

Kærligheden får en karakter på 3. Venus, kærlighedens planet dominerer din horisont. Du vil føle en dyb trang til at kærligheden skal nærme sig – og ja, det vil den sandsynligvis gøre! Men pas på, ildtegn som Mars kan også skabe konflikter.

Arbejde:

Arbejde får i dag en middelmådig karakter på 2.5. Pluto, transformationens planet, kaster udfordringer i din vej, som du skal tackle med ydmyghed og beslutsomhed. Vær modig, Vægten, og se det som en chance for at vokse og blive stærkere.

Venner:

Dine venskaber vil blomstre med en karakter på 4. Jupiter, expansionens planet, bringer med sig positive vibes til dine sociale grupper. Dit smittende humør skaber en fantastisk stemning.

Familie:

Familien får fuld skrue – en flot 5’er. Saturn, disciplinens planet, er på din side og gør det lettere at løse eventuelle konflikter, med god kommunikation og forståelse.

Succes:

Succes får en smuk middelkarakter på 3. Men husk, Vægten, hver eneste lille sejr bør fejres. Selv de små skridt fører til succes. Du vil opleve gode dage, og du vil opleve mindre gode dage, men husk at der altid er noget at lære.

Dagens dyr:

Vi giver tigeren æren som dagens dyr. Som en tæmmede tiger, vil du være på toppen når det kommer til at navigere gennem livets udfordringer, smukt og med værdighed.

Fredag den 04.08 er et perfekt eksempel på en dag, hvor alt er muligt. Det er din chance for at hoppe ud i det ukendte, føle vindene af forandring i dit hår og gribe mulighederne, der kommer svævende forbi. Så nyd denne skønne dag, kære Vægt!