Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Pingvin, skyfri optimisme i kølige situationer.

Dagens humør: 4

Vædderen, du vil mærke en bemærkelsesværdig friskhed og begejstring i dag. Du kan forvente en dag fuld af glæde og jubel. Du er på udkig efter nyt, din nysgerrighed skinner igennem og energien oser ud af dig. Din perfekte cocktail af optimisme og energi gør dagen til en 4’er.

Kærlighed: 3

Kærlighedens planet Venus kaster sit blide skær på dig i dag. Der vil være varme følelser og dejlige stunder med din partner, men er du single, vil det være en dag med håb og positive forventninger. Du scorer en 3’er i dag stor kærlighed.

Arbejde: 2.5

Arbejdet vil være en blandet fornøjelse i dag. Mens Solen vil styrke din selvtillid og nysgerrighed, må du dog lige tage Mars i betragtning, der kan skabe udfordringer og forhindringer. Men frygt ej, Vædderen! Du er kendt for dit mod og din viljestyrke. Så på trods af de stenede veje, vil du være i stand til at navigere igennem.

Venner: 4

I dag vil din omgangskreds opleve, at du summer af positiv energi. Du vil være en magnet for dine venner og skabe uforglemmelige minder sammen. Med Venus, der ligger på lur i baggrunden, vil du tillige have et generøst hjerte og kunne byde dine venner indenfor, hvor varmen og sjov er garanteret.

Familie: 5

Familien står øverst på dagsordenen i dag, Vædderen. Det er en dag fyldt med latter og glæde med dine nærmeste og kæreste. Indflydelsen fra Mars i dit sjette hus vil sikre, at familielivet er i topklasse. Det er tid til leg, hygge og samvær.

Succes: 3

Optimismen kan skabe chancer, men du er nødt til at arbejde på at konvertere disse betingelser til succes. Jupiter og Saturn har slået sig sammen og påvirker dit tegn, og denne alliance signalerer, at succesen er inden for rækkevidde, men måske ikke helt med armene strakt ud.

Dagens dyr: Pingvin

Pingvinen er dit dyr i dag. Dette stolte og elegante dyr står som et symbol på din evne til at tilpasse sig, på trods af de kolde forhold, samt din evne til at forblive optimistisk, selv når indlandsisen ser truende ud.

Stå stærkt i dag, Vædderen og store drømme har små begyndelser. Fredag den 04.08 er din dag – så gå ud og grib den!