Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en Tiger.

Dagens humør

Vent dig en vellykket dag, Skorpionen. Planeterne spiller i din favør – med en høj dom på 4. Væk er de voldelige himmelbølger, der ødelagde din indre ro, og i stedet velkommen til en fredfyldt dag, hvor humøret vil være sprudlende.

Kærlighed

I kærlighedens livlidende bilæder, gør Venus, kærlighedens gudinde, sine trik, men frygt ej, for hun er på din side. Selv om romantikken i dag ikke fører med 5 stjerner, så står den moderat i form af en solid 3’er – en dag, hvor venskab kan være mere i fokus end lidenskab.

Arbejde

På arbejdsfronten kommer dagen simrende på en lidt lunken karakter på 2,5. En ujævn blanding af Mars’ aggressive ild og Merkurs intellektuelle luft kan skabe nogle forhindringer på vej. Men hej, det er ikke hver dag, en skorpion står over for et uoverkommeligt fjell, ikke sandt?

Venner

Venskab vil være en beroligende salve i dag, Skorpionen. Ser vi på Solens indflydelse, så ligger kaosvinklen langt væk, og ro regeler dagen. Så smid benene op, tag en hyggesludder med dine pocket venner, kombineret med lidt latter – det skal du nyde i dag.

Familie

Solens fulde stråler ligger på 5 – og hvilken bedre måde at opvarme familien end med en overflod af hjerteligt samvær. Så hvorfor ikke dedikere denne dag til at tilbringe tid med dine nærmeste, bygge broer eller reparere gamle sårede forbindelser?

Succes

Succesen idag er et håndgribeligt 3-punkts slør af hårdt arbejde og dedikation, der ikke helt får anerkendelsen. Måske det bliver en dag, hvor du ikke får det fulde kredit for dit arbejde. Aldrig mind, Skorpionen, gamle kendinge som du er, kender du sikkert allerede vejen til successens centrum.

Dagens dyr

Dagens dyr er intet mindre end den majestætiske tiger. Du arver dens præcision og uovervindelige ånd i dag. Stig ind i styrken af din indre tiger og knur din vej gennem dagens op- og nedture med nådig styrke og stille ro.

Fredag d. 4. august

Fredag den 4. august er en blanding af op- og nedture, men mest blødt op. Det vil ikke nødvendigvis være en banebrydende dag, men en, der er bundet til at efterlade smil på dit ansigt. Skorpionen, tag denne fredag i dit skridt med tigermæssigt mod og tilføj nogle farverige streger til din dag.