Dagens humør i stjerner
Dagens humør
Kærlighed
Arbejde
Venner
Familie
Succes
Dagens dyr
Du er en kameleon.

Dagens Humør

Dagens humør-rating er på 4 for alle Vandmænd derude. Er der noget mere befriende end en blid brise, der skaber et nyt positivt perspektiv? Og det er præcis det, vores ven, planeten Uranus, bringer dig i dag.

Kærlighed

I kærlighedens univers skal Vandmanden nøjes med en 2er. Venus, kærlighedens planet, spiller i dag mere skjult tegn. Men betyder det, at alt er tabt? Overhovedet ikke! Tag denne mulighed for at dyrke individuel selvkærlighed.

Arbejde

Er hjulet ved at blive opfundet igen på jobbet? Lad os vende vores blik mod arbejdsfronten, som er fyldt med et mi af muligheder og får en 3er. Med Saturn i dit otte hus kan du opleve tunge forpligtelser, men husk: Lige så tungt det føles, lige så værdifuldt kan det være.

Venner

På venskabsfronten ringer klokken højt og klart! Kast gerne en 5er i hatten! Dit sociale netværk sprudler af aktivitet, hvor du både giver og modtager kærlige vibrationer.

Familie

Familierelationerne er lidt af en blandet landhandel i dag og vurderes til en 3.5. Uranus i dit fjerde hus skaber både konflikt og fornyelse. Vil det være nemt? Måske ikke. Men nogle gange skal man kaste bolden op i luften for at se, hvor den lander.

Succes

På succesparameteren sniger vi os op på en 2er. Mars er i retrograd i dit tiende hus, hvilket kan bringe komplikationer, men også mulighed for selvrefleksion. Er succes lig med magt? Eller ligger succes gemt i de små øjeblikke?

Dagens Dyr

Hvis du var et dyr i dag, ville du være en dygtig kameleon, der kan tilpasse sig enhver situation med ynde og lethed. Ligesom kameleonen har du en utrolig evne til at glide ubemærket ind i ethvert selskab, klar til at opfange og reflektere de forskellige farver i din omverden.

Her på denne dejlige fredag, den 3. november, er det tid til at omfavne forandringen. Dyk dybere ind i dig selv, lær og forstå de mange aspekter af dit liv. Husk at tilfredsstillelsen kommer, når man er i samklang med sig selv og sit sted i verden. Så træk vejret dybt, kig op på stjernerne og mind dig selv om, at du er en del af noget større – ligesom den tilpassende kameleon.